iPon Hírek

Az Antec standján is volt néhány érdekesség

Dátum | 2014. 06. 08.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az Antec az elmúlt időszakban eléggé csendben volt, de a vállalat végre kezd megint felpörögni. Erre ékes bizonyíték, hogy a Computex alkalmával két új számítógépházat is kiállítottak a vállalat illetékesei, amelyek mindketten érdekesre sikeredtek. A Performance One sorozatot erősítő P380 egy felsőkategóriás számítógépház, amely letisztult dizájnnal érkezik. A termék elő- és tetőlapja 6 milliméter vastag alumíniumlapból készült, a számítógépház kidolgozása pedig igazán minőségi érzetet kelt. A nagyméretű PC ház belsejében rengeteg hardver fér el: 3,5 hüvelykes meghajtókból kilencet szállásolhatunk el, de rajtuk kívül egy vékony optikai meghajtó is elfér odabent. A ház belsejében akár két darab 360 milliméteres radiátor számára is van hely, maguk a meghajtó bővítőhelyek pedig könnyedén eltávolíthatóak, ha szükséges. A P380-as modell igen szellőssé tehető, az alaplaptálcán pedig a Mini-ITX-től az E-ATX-ig többféle alaplapformátum számára van kialakított hely. A 9 PCI bővítőhellyel ellátott termék előlapi portjai között két USB 2.0-s és két USB 3.0-s csatlakozót találunk, természetesen a szokásos audió portok társaságában.
A P380-as modell augusztusban vagy szeptemberben kerülhet az üzletek polcaira, méghozzá oldalablakos, illetve oldalablak nélküli kivitelben. Az igényes számítógépház nem lesz olcsó: az ajánlott végfelhasználói ár 229 euró magasságában helyezkedik majd el. A P380 mellett érkezik az ISK600-as modell microATX formátumú kiadása, az ISK600M is, ami dizájn tekintetében nagyon hasonlít testvérére. A microATX és Mini-ITX formátumú alaplapokat fogadó házban rengeteg a hely: az alaplap alatti szegmensben három darab 3,5 hüvelykes adattároló fér el, a ház tetején pedig három darab 2,5 hüvelykes meghajtó, illetve egy vékony optikai meghajtó számára alakítottak ki helyet.
A szellőzésről összesen három ventilátor gondoskodik, a PCI bővítőhelyek száma pedig négy. Az új PC ház egy USB 2.0-s és egy USB 3.0-s porttal kerül az üzletek polcaira, méghozzá augusztusban vagy szeptemberben. Az egyelőre nem derült ki, hogy az ISK600M pontosan mennyibe kerül majd.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Genoxid001
2014.06.09. 10:58
Az ISK600M kifejezetten tetszik , csak kár hogy az előlap két texturát kapott.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. primevzt
2014.06.12. 20:45
Az ISK 600 véleményem szerint az eddigi legátgondoltabb mini itx rendszerház, Nulla darab kompromisszummal!

És ami röhej, lehet kapni itt az IPonon, ráadásul barátságos áron.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!