iPon Hírek

Az ASUS bejelentette a ROG Xonar Phoebus Solót

Dátum | 2013. 04. 29.
Szerző | gabi123
Csoport | MULTIMÉDIA

Az ASUS ma bejelentette a ROG (Republic of Gamers) Xonar Phoebus Solo 7.1 PCI Express nevű, játékhoz optimalizált hangkártyáját. A Xonar Phoebus Solo a korábbi Xonar Phoebus modellekkel megegyező hardveres alapokat kínálja: 118 decibeles jel-zaj arányt, 600 ohmos fejhallgató-erősítőt, a Dolby Home Theater v4 változatának támogatását és DTS UltraPC II térhatású hangot.

A ROG Xonar Phoebus Solo hangkártyában megtalálható egy, az elektromágneses interferencia ellen védő árnyékolás, valamint az ASUS Hyper Grounding technológiája, ami lényegesen csökkenti az asztali PC-kben elkerülhetetlen elektromágneses interferencia káros hatásait. A Hyper Grounding technológia az ASUS-nak az alaplapok gyártása terén szerzett tapasztalatait aknázza ki az audiotermékek terén is: egy többrétegű nyomtatott áramköri lap és egy minőségi tápegység segít megszüntetni, kiszűrni a környező alkatrészekből származó elektromos zajt. Az eredmény tisztább hang, kevesebb zaj. A Hi-Fi minőségű PCM1796 digitális-analóg átalakítóra épülő ROG Xonar Phoebus Solo felépítésének és az alkalmazott komponenseknek köszönhetően tisztán, dinamikusan megszólaltatja meg a hangokat, 118 decibeles jel-zaj aránnyal (SNR).

Számos játékos használ inkább fejhallgatót, hogy ne zavarjon másokat. A ROG Xonar Phoebus Solo azon kevés hangkártyák egyike, amelyik a kategóriájában egyik legjobb fejhallgató-erősítőt, a 600 ohmos impedanciával is megbirkózó TPA6120A2-t használja. A Xonar Phoebus Solo tartalmazza a Dolby Home Theater v4 hangjavító technológiáját is, szólaljon az meg akár külső hangszórón, akár fejhallgatón. Az új DTS UltraPC II támogatása szintén jó minőséget biztosít mindenféle PC-s alkalmazásban, legyen szó játékról, filmnézésről, vagy internetes telefonálásról.

A játékosok négy, előre beállított, a különféle játéktípushoz optimalizált audioprofil közül választhatnak a ROG Xonar Phoebus Solo használata esetén. Az FPS, RTS, szerepjáték- és versenyszimulációs játékprofilokkal a felhasználóknak kifejezetten az éppen futtatott játékhoz hangolt audioélményben lehet részük. A már meglévő ROG Xonar Phoebus tulajdonosok is felvértezhetik kártyájukat az új, játéktípushoz hangolt audioprofilokkal és a DTS UltraPC II csomaggal, ha letöltik a Phoebus illesztőprogram frissítését. Az ASUS ROG Xonar Phoebus Solo Európában május elejétől lesz elérhető 31 990 forintos bruttó végfelhasználói áron.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. qwertzzui
2013.04.29. 17:58
Olvastam fórumokon, hogy sok asus xonar hangkártya (köztük az enyém is [Asus Xonar DX/X D) játék közben berregő hangot ad a mikrofonon keresztül. Itt 1 példa: [LINK] Ki lehet ezt küszöbölni, vagy erre nincs más megoldás? Sajnos nagyon nem vehetem le a hangerőt, mert akkor nem hallanak engem...viszont a probléma nem oldódik meg magától.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. I.Jozsef83
2013.04.29. 18:20
Kukába vele minek venni egy ilyen kártyát skype-olni , cseverészni ...
Gerjedő hang ... mintha az ures jelet erősítené , vagy nem megfelelően van kalibrálva .

Magától semmi sem javul meg
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!