iPon Hírek

Az ASUS Commando-ja túlpörög

Dátum | 2006. 12. 19.
Szerző | amazing
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az ASUS bemutatta az új tuning barát alaplapját, a Commando-t. A termék az Intel P965-os chipset-jén alapul, és lehetőséget biztosít felhasználójának, hogy a PC-je FSB és memória órajelét egészen 2.28GHz illetve 1.3GHz-ig felpörgesse.

A Commando maximum 8GB duál csatornás DDR2 memóriát fogad, és támogatja a két videókártyás ATI CrossFire rendszert két PCI Express x8 foglalaton keresztül. Az alaplap fogadja napjaink összes Core 2 Duo és Core 2 Extreme processzorát, illetve a készen áll kezelni az Intel hamarosan érkező négy magos Core 2 Quad-át is.


A lap ezenkívül 6 db SATA2-es meghajtót és 2 régi PATA-s egységet is kezel. Minden létező extrával ellátták, ami egy alaplaptól elvárható, ilyen például a 2 Gigabit hálózati csatlakozó, a 400Mbps-es Firewire port, a S/PDIF co-ax és optikai kimenet, illetve a négy hagyományos PCI foglalat.

Túlhajtóknak,a Commando-t a legjobb minőségű kondenzátorokkal látták el a nagyobb stabilitásért. A lap extrái közé tartozik ezenkívül egy hátsó LCD panel, amely egy esetleges rendszerösszeomlásnál a felelős részegység azonosítóját mutatja. Raktak még bekapcsoló, újraindító és CMOS törlő gombot is az alaplapra.

Az Asus nem közölte még mikor érkezik az alaplap, vagy mennyi lesz a hivatalos ára, de belső információk szerint hamarosan megérkezik, és körülbelül nettó 49.000Ft-ról fog indulni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2006.12.19. 09:39
vissza a hírhez

Az ASUS bemutatta az új tuning barát alaplapját, a Commando-t. A termék az Intel P965-os chipset-jén alapul, és lehetőséget biztosít felhasználójának, hogy a PC-je FSB és memória ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!