iPon Hírek

Az Atari szállítja az új Szellemirtók játékot

Dátum | 2008. 10. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Variety jelentése szerint az Atari fogja kiadni az új Ghostbusters játékot. A pletykák szerint a lökött szellemvadászok legújabb kalandjaira jövő nyáron számíthatunk, méghozzá nem véletlenül, hisz akkor lesz a film első részének 25. évfordulója! Az ügyben illetékesek eddig nem igazán voltak hajlandóak nyilatkozni, viszont néhány közeli forrás megerősítette ezt a hírt.


A Variety hasábjain azt is olvashattuk, hogy az Atari megegyezett a Sony Pictures-el, miszerint ha az első rész sikeresnek bizonyul, további epizódokat is készítenek a játékból. A Ghostbusters szintén a Sierra által került volna kiadásra, ám hasonlóképp, mint az új Riddick játék, már ez is Atari színekben kerül majd a polcokra. Ami pedig a platformokat illeti, PC-re, PS2-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, Nintendo DS-re és Wii-re jön majd ki a szellemirtós kaland. Hozzá kell még tenni, hogy a forgatókönyvért Dan Aykroyd felelős és az eredeti színészek hangját hallhatjuk majd a játékban, köztük Ernie Hudson-nal aki kiemelkedő alakítást nyújtott.

Pár évet öregedett, de még mindig első osztályú Szellemírtó...

Sokunk gyermekkorának hősei ők! :)
Míg a Riddick kiadását megerősítette az Atari, a Ghostbusters-el kapcsolatban nem lehetett kihúzni belőlük semmit. Azért mi legyünk felkészültek, protonágyúkat leporolni, zöld takony barátunkat Slimer-t megetetni (ezzel kb. nyárra végzünk is) és harcra fel!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. bszoke88
2008.10.30. 21:23
vissza a cikkhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. pluto
2008.11.01. 09:35
Grafikából biztos nem mert a Driver 4-et is ők csinálták és nagyon jó lett a grafikája. A gépigénye biztos hogy nagy lesz, ez mostanában jellemző az Atari-ra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!