iPon Hírek

Az EA és a Bioware bejelentette az Ultima Forevert

Dátum | 2012. 07. 12.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az EA és a Bioware bejelentették, hogy felélesztik a híres klasszikus Ultima sorozatot: az Ultima Forever stilizált grafikájú cross-platform akció-RPG lesz. A játék az EA Play 4 Free címkéje alatt jelenik meg, a Battlefield Heroes ingyenesen játszható böngészős játékhoz hasonlóan. Harcosként, vagy mágusként indulhatunk neki kalandos utunknak Lady British (szentségtörés! mi történt Lord British-sel?) kihívásának eleget téve Britannia földjén, hogy helyreállítsuk a felborult a rendet, és Avatarrá váljunk. A hivatalos honlapon egyelőre a mágus és a harcos erősen stilizált, és anatómiailag nem igazán korrekt alakját láthatjuk, ezen kívül találhatunk még egy gypsy koncepciórajzot és egy térképet is, ez utóbbi geográfiailag nagyon hasonlít az Ultima Online világához. Rövidlábú, vállas, szteroidos harcosunk a csatákban egyszemélyes hadseregként és cséplőgépként funkcionál majd, míg a nagyfejű mágus a szokásos módon botjával hadonászva ontja majd az ellenre a varázslatokat.


S hogy mit szól mindehhez az Ultima sorozat atyja Richard Garriott alias Lord British? Nem sokat, ugyanis nem vesz részt benne, saját játékán, az Ultimate RPG-n dolgozik, amely a sorozat szellemi utódjának lesz tekinthető, és csak azért nem viseli az Ultima címet, mert a jogok az EA birtokában vannak.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. LGx
2012.07.13. 09:44
"akció-RPG lesz"

felejtős. pláne az Ultima névhez, ez nagyon gyerekes.
Bioware is elk.rvult ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Leeroy
2012.07.13. 11:03
Jaja, elég volt az "akció-RPG"-kből...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Micromatic
2012.07.13. 16:08
Pff... Újabb nagy nevet aláznak meg. Gratula...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Micromatic
2012.07.13. 16:12
Kíváncsi vagyok, hogy melyik cég lesz olyan tökös és végre azt mondja csinál egy igazi RPG-t és nem egy köcsög divat akció-rpgvel nyomul. Régen még a vámpírok és a vérfarkasok is ütősek voltak mára van csillámvámpír és csillámvérfarkas a mozikban hurrá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!