iPon Hírek

Az EA halad a digitális jövő felé

Dátum | 2012. 07. 03.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az EA Labels vezetője, Frank Gibeau azt jósolta, hogy a kiadó-óriás jövője azt fogja hozni, hogy kizárólag digitális platformon árusítsák majd szellemi termékeiket, vagyis a játékokat. A GameIndustry-nak adott interjújában elmondta, hogy szerinte nem is kell sokat várni a "digitális utópiára", mert az valahol a közeli jövőben lappang, Gibeau már látja a horizonton...
 
"A leggyorsabban növő üzleti részlegünk egyértelműen a digitális szolgáltatások, szóval valahol a jövőben egészen biztosan ott van az a pont, amikortól 100% digitális cégbe megyünk át. Ez elkerülhetetlen."
 
"Ez a legmagasabb szintű kapcsolat, amit kiépítettünk a játékosokkal. Ha ők digitálisan szeretnék letölteni a játékokat és mi elő tudunk állni a legjobb megoldással erre, akkor ezt fogjuk tenni."
 
Mindennek ellenére a vezér elismerte, hogy még mindig vannak pozitív oldalai a fizikai hordozók értékesítésének, és amíg a játékosok ragaszkodnak a lemezekhez, addig azok nem fognak eltűnni.
 
"Ha boltban akarnak vásárolni, akkor megtehetik. Olyan médiaformátumban prezentáljuk a játékainkat, aminek van értelme és igény van rá, ha ez kell, ebbe az irányba fogjuk folytatni."
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. MaximumGam...
2012.07.03. 19:55
Én is haladok oda , hogy akkor nem veszem meg
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Gery9112
2012.07.03. 20:55
Hát ha a PC-nél ezt az Originen keresztül próbálják megvalósítani akkor sürgősen húzzanak bele, mert szolgáltatás, üzletpolitika és a vásárlókhoz való állásuk kritikán aluli.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Enno
2012.07.03. 21:32
Nem mindenki szeret neten keresztül fizetni, plusz a szegényebb országok akkor csak is drágábban vehetnék meg, most nálunk is olcsóbb boltba venni jóval mint neten euróért ezért azért.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. tomzi1
2012.07.03. 22:15
Ez a hír egy hulladék, egy semmi. Közli, hogy digitális lesz az eladás egyszer. Nem mondja, hogy mikor 1 hónap, 1 év, 15 év, vagy 125 millió év. Majd a végén odaírja, hogy ja, hát végülis lehet, hogy nem is lesz ez, mert azt fogjuk csinálni, ami jó.
Annak meg örülünk, nem?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DaemonX
2012.07.05. 16:16
Sokunk már régen a Digitális jövőben él, annyira hogy abban a jövőben már pénz sincs! Gondolom mindannyian tudjuk mire céloztam!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Zse
2012.07.09. 11:58
vicces, mert próbálják utánozni a steamet D szegény lámák
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!