iPon Hírek

Az Eidos megerősítette a Thief 4-et

Dátum | 2009. 05. 11.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Eidos Montreal végre hivatalosan is megerősítette a lopakodós játék következő epizódjának készültét a hivatalos honlapján. Jól okoskodtunk tehát múlt hónap közepén, mikor arra tippeltünk, hogy egy újabb Thief van úton.

"Jelenleg a fejlesztés korai szakaszában vagyunk a Thief 4-el, de ez egy nagyon izgalmas és ambiciózus projekt" - írja Stephane D'Astous menedzser. "Még nagyon korai, hogy bármi specifikust felfedjünk a játékkal kapcsolatosan, jelenleg arra fókuszálunk, hogy minél tehetségesebb szakembereket gyűjtsünk a csapatba, akik segítenek majd elérni, hogy a piac egyik legérdekesebb játékát hozzuk el a közönségnek."


Még a platformokról sem esett szó, de a PC, PS3 és Xbox 360 jó eséllyel indulnak és valószínűleg 2010/2011 környékére tehetjük majd a játék kijövetelét. Aki nem ismerné a szériát, annak annyit tudunk mondani, hogy a Thief egy lopakodós akciójáték, mi pedig egy ügyes kezű bérgyilkos szerepébe bújunk be benne, aki legjobban úgy tudja elérni a céljait ha taktikázik. Az eredeti Thief 1998 egyik legjobb játéka volt, reméljük a negyedik epizód fel fog érni vele.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Menthix
2009.05.12. 08:08
VISSZA A HIRHEZ

Részemről máris a legjobban várt játék. Remélem nem csapják össze, ez gyakori manapság. Aki nem ismerné a szériát, menjen el a boltba és vegye meg, nem fogja megbánni. A DS pl. 900 forint
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. jadam92
2009.05.12. 10:14
ezzel régen játszottam még az első részével. trükkös.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!