iPon Hírek

Az életmentő Motorola

Dátum | 2008. 11. 24.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Jó ideje ez talán az első igazán jó hír ez a Motorola számára: az egyik mobiljuk ténylegesen életet mentett, méghozzá egyenesen az akciófilmek legszebb hagyományai előtt tisztelgő módon.

St. Tammany Parish-ben, New Orleans külvárosában ugyanis egy bizonyos RJ Richard épp fűnyíróval gondozta a pázsitot, amikor is erőteljes ütést érzett a mellkasán. Először semmi komolyra nem gondolt, azt hitte, valami kavics verődött fel.

Ki is vette hát a Moto RAZR-jét a mellényzsebéből, hogy ellenőrizze, nem sérült-e meg a kavicstól, és ekkor szembesült vele, hogy a mobilból kavics helyett egy .45-ös kaliberű golyó hullott ki. A mobil pedig ezután, rendeltetését betöltve, szét is hullott darabjaira.

A túlélő, a golyó és az áldozat.
Nyomozók később megállapították, hogy a golyó nem kevesebb, mint negyedmérföldes távolságról érkezhetett, egy olyan környékről, ahol valóban nem ritkaság a lövöldözés - ám ezúttal nem kell rosszra gondolni, bűntény helyett valóban balesetről volt szó. Valaki céllövést gyakorolhatott, esetleg vadászhatott.

Így tehát a Motorola immár elmondhatja magáról, hogy egy vásárlója ténylegesen az életét köszönheti neki - ilyesmivel pedig valószínűleg még a Nokia és az Apple sem dicsekedhet.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. ZioN
2008.11.24. 12:35
:lol:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. norman81
2008.11.24. 12:38
Lehet kicsit off de azért leirom! :lol:
Nagy mákja volt a papi bluenak,ha nincs a telcsi lehet lefordul a trakiról!Ha figyelembe veszük hogy a maroklöfegyverek hatásos lötávolsága átlagban kb 50-60 m,persze ez sok mindentöl függ..pl: kaliber csöhossz a löportartalom,söt azonos tipusonként is van eltérés a teljesitményben,ezt persze jelöli is a gyártó!Ebben az esetben negyed mérföldröl van szó azaz kb 400-450m tehát jól látszik hogy akár 10x akkora távolságot is megtesz,persze itt már a lövedék energiája relative alacsony,de még igy sem szabad lebecsülni!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. norman81
2008.11.24. 13:03
Már lelki szememim elött látom amint a lövedék álló melényben a kerámi tarauma lapokat mind 1 szálig motorola V9-re cserélem ki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Tyrel
2008.11.24. 13:14
Látom lelki szemeim előtt ahogy a Motorola ezen felbuzdulva elkezd mobiltelefonokba integrálható személyi energiapajzsot fejleszteni mondjuk MotoShield néven
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. bszoke88
2008.11.24. 20:46
na, végre 1 topic, ahol nem a fikázás, hanem a poénkodás megy....

azért én 1 ilyen után elköltöznék...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. norman81
2008.11.24. 23:21
Én tuti nem költöznék el....sőt vennék 1 irgalmatlanul nagy csuzlit és ugy odadörrentenék,hogy ök költöznének el!!!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!