iPon Hírek

Az ellaposodott E3 helyett Nvidia Nvision?

Dátum | 2008. 08. 05.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | IT VILÁG

Néhány évvel ezelőtt az Entertainment Software Association elhatározta, hogy E3 névre hallgató rendezvényét átformálja és egy kisebb, zártabb formában rendezi meg . A új E3-as összejövetelek 2007 júliusa óta már csak meghívásos rendszerben fogadták a vendégeket, a show a vélemények szerint ellaposodott és nem jelentett akkora eseményt, mint a klasszikus E3, amit évekkel ezelőtt bonyolítottak le.

Az Nvidia egyik illetékese, Roy Taylor (Nvidia Content Business Development VP) egyenesen katasztrofálisnak nevezte az idei E3-at, ezzel egy időben pedig hosszasan ecsetelte, hogy mekkora reményeket fűz az Nvidia hamarosan megrendezésre kerülő Nvision show-jára. Roy Taylor véleménye alapján az Electronic Arts alelnökének, Riccitiello-nak teljes mértékben igaza van, az E3 show halott. "A rendezvény szervezése és kivitelezése rendkívül rossz volt, szerintem a rendezvénynek vége, legalábbis számomra egészen biztosan." - fejtette ki Roy Taylor.


Roy Taylor ennél lényegesen tovább ment, szerinte az Nvision lesz az új E3. "A régi E3-as rendezvények a játék ünnepét jelentették mindenki számára, de az új E3 elindulásával ennek sajnos vége lett. Úgy érezzük, hogy itt az idő arra, hogy ismét ünneplési lehetőséget kínáljunk a játékosok számára." - tette hozzá.

Az Nvision 2008. egyébként augusztus 25 és augusztus 27 között kerül megrendezésre a kaliforniai San Jose-ben. Az Nvidia a rendezvényen előadásokat tart, de lesznek bemutatók, Lan Party és egyéb nyalánkságok, amelyeket a város különböző épületében lehet majd megtalálni. Az Nvida rendkívül magabiztos, meglátjuk, hogy mit mondanak a résztvevők a rendezvény után.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. leviske
2008.08.06. 00:01
Ha gonosz lennék, akkor megkérdezném, hogy nem-e az NVIDIA áll az E3 ellaposodása mögött... de mivel csak egyszerűen nem szeretem őket, ezért csak leírtam, hogy mit kérdeznék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!