iPon Hírek

Az elmúlt hét videói

Dátum | 2010. 12. 06.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Darkspore (PC)

A Darkspore egy felülnézeti akció RPG lesz, hasonlóan a Torchlighthoz vagy Diablóhoz, és tartalmazni fogja a Spore-ban debütált karakter editort, hőseink megalkotásához. Az EA és a Maxis nagy hangsúlyt helyez a kooperatív játéklehetőségekre, játszhatunk akár négyen is egyszerre, melyről most feltöltöttek egy videót is.

A játék megjelenése 2011 első negyedévében várható PC-re. A játék bétatesztjére jelentkezhetünk itt.

 

 

Flatout (Wii)

Új videó jelent meg a Nintendo Wii-re készülő Flatoutról. A trailerben bemutatásra került a játék stunt módja, melyben karaktereink egy gyors fékezés után látványosan képesek kirepülni a szélvédőn keresztül. Ezt minél látványosabban sikerül végrehajtani annál több pontot kapunk. A játék korábbi stunt módjain kívül ebbe a részbe bekerül a Nightmare nehézségi fokozat is, amely lényegesen nehezebb lesz, mint a normál mód. A sorozat mindig is látványos töréseiről, destruction derby stílusú játékmenetéről volt híres, a fejlesztés azonban átkerült a Finn Bugbear Entertainmentől a Team6 csapatához ezért sok rajongó fél, hogy az új rész nem fog megfelelni az igényeiknek.

 


Binary Domain (Xbox 360 , PS3)


A Sega bejelentette a Yakuza kreátorának Toshihiro Nagoshi-nak új Binary Domain nevű játékát.

 

 

Forza 3 (Xbox 360) és Gran Turismo 5 (PS3)

A Forza és a Gran Turismo sorozat rajongói már napok óta vitatkoztak, hogy melyik játék szebb. A Gametrailersnek sikerült ugyanazt az autót, ugyanazon a pályán futtatni a GT 5-ben és a Forza 3-ban. A következő videó alapján mindenki eldöntheti, hogy melyik megoldás tetszik neki jobban.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. myckie2
2010.12.06. 16:22
Ha a forza 3 környezete és a garn tourismo 5 autói össze lesznek dobva akkor nyerni fog a gran forza
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. iponnorbi
2010.12.07. 12:41
Binary Domain elég gagyi
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!