iPon Hírek

Az első SWTOR kiegészítő - Rise of the Hutt Cartel

Dátum | 2012. 12. 18.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Rise of the Hutt Cartel névre hallgat a Star Wars: The Old Republic első kiegészítője, amelyet most jelentettek be. A csak digitális formában megjelenő kiegészítő 55-re emeli a maximális szintet, új képességeket, pontokat, felszerelést és egy vadonatúj történetet hoz új küldetésekkel, amelyek a Hutt kartelhez kapcsolódnak. Természetesen akárcsak az alapjátékban, itt is minden szereplőnek lesz szinkronhangja (ami jól hangzik, de majd meglátjuk ebből mennyi lesz az újrahasznosított csumpa vumpa).

"Miközben a gonosz Hutt Kartellel csatázunk a vadonatúj Makeb bolygón, félelmetes új ellenséggel kell szembenéznünk. A Kartel masszív szörnyekkel és tömegpusztító fegyverekkel fog nekünk esni. A Hutt Kartel előbújt az árnyak közül, hogy az irányításért harcoljon a Galaktikus Köztársasággal és a Sith Birodalommal, és eddig még nem látott droidokat és óriás méretű harci állomásokat vetnek be, melyek félelmetes tömegpusztító fegyverekként szolgálnak. Játékosként arra leszünk kényszerítve, hogy eldöntsük, melyik oldalon harcolunk. A galaxis jövője forog kockán, és a sorsa a kezünkben van!" - így szól a kiegészítő reklámszövege. Szerintem még párszor bele kellett volna írni, hogy tömegpusztító fegyver, hogy félelmetesebb legyen. Esetleg még jobban kihangsúlyozni, hogy csak mi menthetjük meg a világot.

A 2013 tavaszán megjelenő kiegészítő az előfizetőknek 9,99, a többieknek 19,99 dollárba fog kerülni. Aki január 7-ig előrendeli, az 7 nappal korábban kezdhet vele játszani.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. kray
2012.12.18. 18:24
Nem adják fel
Remélem azért nem lesz túl nagy bukta nekik ez az egész MMO-zás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Asagrim kray
2012.12.18. 18:38
310 milla költségvetés 10%-át sem látni a játékban ... szerintem nagy csőd lett nekik ez az SWTOR téma.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Megyeric
2012.12.19. 09:17
Hát igen. folyamatos tartalmi frissítések...és még egy új kiegészítő is ez mind annak a jele hogy csőd az egész. Meg a bankok is ingyen adják a hitelt a hajléktalanoknak.

Vicces kommentjeitek vannak. Ember..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. hEngi
2012.12.19. 09:57
Valószínűleg már azelőtt nagyja kész volt a kiegészítőnek mielőtt átálltak volna f2p -re. És így a mi baj lehet helyzet állt elő. Én azért szurkolok nekik. Nemrég kipróbáltam és igen sokat fejlődött a játék. Kevesebb bug nincs memory leak és folyamatos cast delay sincs Sajnos a cucckba eléggé lemaradtam és hamar szétkapták az arcom pvpbe De azért ne temessük
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Megyeric
2012.12.19. 13:21
Szórakozásnak jó. Mi másért játszanék egy játékkal, ha nem ezért .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!