iPon Hírek

Az End of Nations ingyenes lesz

Dátum | 2011. 08. 16.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Ingyenesen játszható lesz az End of Nations valós idejű stratégiai mmo melyet a Petroglyph (Star Wars: Empire at War) fejleszt a Trion Worlds (Rift) részére.

Nulla fabatkáért részt vehetünk a csatákban, melyekben két 26 fős csapat küzdhet egymás ellen, testreszabhatjuk egységeinket, és a co-op és a multiplayer játékmódok mellé kapunk egy szóló kampányt is.

Lehetőség lesz havidíj fizetésére is, amiért extra kényelmi cuccokat kaphatunk, de egyelőre nem tudni, mik lesznek ezek, és az összeg sem ismert. A Trion és Petroglyph mindenesetre azt ígéri, hogy boltjukban nem lesznek olyan tárgyak, melyek megvásárlásával a hitelkártya harcosok pénzért juthatnának győzelemhez, vagy tehetnének szert nagyobb előnyökre. GYIKjuk szerint a jó stratégia és tudás lesz a kulcs a nyeréshez.

A játékban parancsnokként a gonosz Order of Nations ellen kell irányítanunk haderőinket a két frakció valamelyikének, a Shadow Revolutionnek vagy a Liberation Frontnak az oldalán. Ahogy fejlődünk, új képességek, egységek és szuperfegyverek lesznek elérhetőek számunkra.

A bétát még nem jelentették be (év végére, vagy jövőre várható), de már lehet rá jelentkezni a hivatalos oldalon.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. P100
2011.08.16. 16:03
+1
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Dom013
2011.08.17. 20:18
instant kipróbálás lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!