iPon Hírek

Az év leghosszabb napjára akcióz a Google Play

Dátum | 2012. 06. 21.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A keresőóriás alkalmazásboltjában régen volt már igazi akció hirdetve, és a mai neves napra úgy gondolták, hogy ki kell valamit találni. Így hát kaptunk is több mint egy tucat csökkentett árú applikációt, amivel rengeteget spórolhatunk meg, bár sajnos a korábbi 0,01 dolláros, illetve az ingyenes akciókhoz mérten azért rosszabbul járunk most.


Az alkalmazásboltok akcióiban az igazi sztár a Samsung Apps, ami a bada OS mellé szállítja rendszeresen a leértékelt programokat. A reklám viszont mindenkinek jól jön, így Google Play-en is talán rendszeresebbek lesznek ezután az ilyen és ehhez hasonló akciók. Az érték-csökkentett applikációk ára 199 és 247 forint között mozog majd.

A Google összesen mintegy 16 alkalmazást szedett csokorba az akcióhoz, amiket ráadásul gondosan válogattak összes. A csomag legtöbb tagja játék, de ezek is széles skálán mozognak. Megkapjuk például a Grand Theft Auto III-at, de a legkisebbek sem maradnak szórakozás nélkül, nekik a Moo, Baa, La La La! jelenthet több órás időtöltést. Kapunk még az ébresztőtől kezdve a szakácsoknak kedvező receptes alkalmazáson át a mindennapokban hasznos jelszókezelőig minden félét. Így néz ki a teljes lista:

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor ér véget az alkalmazások leértékelése, és áll vissza az eredeti áruk. De nem érdemes halogatni a vásárlást, mert elképzelhető, hogy csak a mai napra vonatkoznak, ahogy azt az akció neve is jelzi, és némelyik alkalmazás esetében, akár ezer forintnál is többet spórolhatunk most meg. Az akcióban résztvevő applikációkat itt találhatóak meg.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. KaiotEch
2012.06.21. 13:54
"...és a mai neves napra úgy gondolták..." - Megsúgom már tegnap is volt!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Supra
2012.06.21. 16:18
Naés? A patch kedd is szerdán van

Én már be is ruháztam $0.99-et :-)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. DemonDani
2012.06.21. 17:15
KaiotEch

A nyári napforduló az északi féltekén június 21-én van (esetenként 22-én vagy 20-án)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. EgyGamer
2012.06.21. 18:57
Segítsetek! Huawei ideos x3 -mam van és itt neten akarom megvenni amit kell, és azt írja h az elem nem kompatibilis az eszközével! Sürgős lenne mert play -en nem talűlom mindegyiket!! SÜRGŐŐŐS!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DemonDani
2012.06.21. 19:39
EgyGamer

Sajnos az X3ban egy elég koros processzor van, ezzel már több helyen is gond lehet. Ebbe sajnos bele kell törődni, Playen azért nem látod, mert az nem is mutatja azokat amik nem kompatibilisek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. EgyGamer
2012.06.22. 12:53
Ok, köszi!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!