iPon Hírek

Az inFamous is megcélozta a vásznat

Dátum | 2009. 07. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sony Pictures 7 számjegyű megállapodást kötött az inFamous filmre viteléről. A Hollywood Reporter jelentése szerint a forgatókönyvet Sheldon Turner fogja írni, aki a 'Csontdaráló' (The Longest Yard) és 'A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet' (The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning) című filmekért is felelős. Jelenleg az 'X-Men Origins: Magneto'-n munkálkodik.

A film producere Avi és Ari Arad lesz, akik nevéhez a 'The Incredible Hulk' és az 'Iron Man' is köthető. Ők jelenleg az Uncharted: Drake's Fortune filmen dolgoznak, amit múlt hónapban jelentettek be.

Aki még nem hallott róla, annak elmondjuk, hogy az inFamous egy sikeresnek mondható PS3 exkluzív TPS, melynek főszereplője egy Cole McGrath nevű fickó, aki úgy eregeti a villámokat a kezéből mint Palpatine a Star Warsban. (Na jó, annál egy kicsit menőbb.) A játék egész jó értékeléseket kapott, szóval aki szereti az akciójátékokat és van PS3 konzol a birtokában, szinte kötelező vételnek számít ez a remek grafikával megáldott sandbox játék.

                         A film megjelenési dátumát egyelőre nem tudni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Richard83
2009.07.31. 15:59
VISSZA A HIRHEZ

Hát igen Prototype után már csak a fantázia szab határt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!