iPon Hírek

Az iPhone és az LG mobilcsúcson

Dátum | 2009. 05. 02.
Szerző | root
Csoport | IT VILÁG

Az Apple iPhone okos telefonja lett az első a J.D Power idei tesztjén, amelyen a fogyasztók elégedettségét vizsgálták a mobiltelefonokkal. Az egy akkutöltéssel elérhető használati időt leszámítva minden egyéb szempontból - fizikai dizájn, kezelhetőség, képességek, operációs rendszer, általános elégedettség - nyert az iPhone.A legjobb akkuval Research in Motion Blackberryje büszkélkedhet, ám a sorrendben csak a ötödik: az Apple telefonját két Windows Mobile-t futtató telefon, egy LG és egy Samsung követi, a negyedik a tajvani HTC Google Android op. rendszerű készüléke. Az hatodik helyen a Palm, a hetediken egy Motorola-telefon áll.A 2600 okostelefon-felhasználó megkérdezésén alapuló tesztben 1000 pontot lehetett elérni, az iPhone ebből 791-et gyűjtött be. Egy további vizsgálatban - 15,3 ezer ember megkérdezése alapján - a hagyományos mobiltelefonok közül az LG készülékei bizonyultak a legnépszerűbbnek (733 ponttal), nem sokkal megelőzve a Sony Ericsson telefonjait, amelyek 712 pontot értek el.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. kiki22
2009.05.02. 16:25
VISSZA A HIRHEZ

apple ,sony ,nokia többi kakika
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Stormrage
2009.05.02. 16:51
hát szerintem a HTC (Touch HD) űbereli mindet, az összehasonlítási alapom pedig iphone 3G-s verzió illetve egy samsung omnia és egy sony xpheria...

Ezek nagyjából egy árkategóriában is vannak, kivéve az iphone, mert az kb 50 rugóval drágább mint a többi, mégse tud fele annyit se, mint egy htc vagy akár omnia (habár omnia nem dicsekedhet semmivel sem csak a 620MHz-s órajelével).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Stormrage
2009.05.02. 18:04
HTC-re lehet tenni androidot is, bármilyen windows alapú htc-re, révén, hogy az android amolyan univerzális oprendszer
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Csernus
2009.05.02. 18:10
vicc htc diamond-om van semmi lassúság semmi instabilitás nem tudom neked mid volt de az szar volt. azon kivül fel lehet bármilyen rom-ot rakni igy sokkal jobb rendszerek is lehet futatni a htc-ken. A nokia sehol sincs a tobbihez képest most.régebben igen ő volt a csúcs. de ma már drága keveset tudó telokat ad el. amik fogynak az okostelefonok szar synbiannal vagy mivel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. d311c
2009.05.03. 17:04
A cikk alapján sincs sehol a Nokia, és nem is csodálom, mert annyira a divatgagyira álltak rá (kezdetektől fogva.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. danikollar
2009.05.03. 19:51
Csernus a bátyámnak is HTC Touch Diamondja volt, zsír új, gyári független és az is teljesen instabil volt, volt hogy beállt a menü stb... Aztán áron alul 1 hónap múlva visszavásároltak az üzletben, de ők is nehezen vették meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Stormrage
2009.05.04. 13:33
hát nemtudom, nekem a HTC Touch HD abszolúte perfekt, én is gyárilag függetlenként vettem és nincs vele problémám, már azóta sokszor hackelgettem meg modoltam meg rom-ot cseréltem rajta, meg felhúztam rá linuxot is kipróbálni meg levarázsoltam róla meg fel amit lehetett és bírja a kiképzést.

Amúgy a leggyorsabb cooked rom az a Dutty's féle 3.3XT (ez tartalmazza az összes updatet és teljes HTC designt, még a számológép és minden egyéb is teljesen jólkinéző dolog lesz).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!