iPon Hírek

Az iPhone-klónok támadása

Dátum | 2007. 10. 15.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

2008-tól valóságos robbanása várható az iPhone-klónoknak, miután egyebek mellett olyan óriások is dolgoznak jelenleg az Apple forradalmi iPhone-jához hasonló mobilok kifejlesztésén, mint a Nokia, a Samsung, az LG, az Asus, vagy épp a BenQ.

Ezek az új modellek várhatóan vagy Windows Mobile, vagy Symbian-alapú operációs rendszerekkel fognak működni.

Az iPhone eladási sikerei láthatólag teljesen lázba hozták egyebek mellett a taiwani központú mobilgyártó-óriásokat is: az Asustek Computer, a BenQ, a Compal Communications és az Arima Communications egyaránt iPhone-szerű készülékek kifejlesztésén dolgozik jelenleg is.

Jelen állás szerint a versenyt az Asustek vezeti, aki várhatóan már 2008 első felében útjára tudja majd indítani a maga variációját az iPhone témájára. Ezek az iPhone-trónkövetelők várhatóan leginkább az üzleti felhasználókat célozzák majd meg az olyan jellemzőikkel, mint például a 3G és a GPS. A képen egy, a Verizon Wireless hálózatán működő iPhone-hoz hasonló LG Voyager látható.

Még az olyan nemzetközi mobil-óriások, mint a Nokia, a Samsung és az LG is tervbe vették iPhone-szerű mobilok piacra dobását jövőre. A Nokia a Symbian OS-t veszi használatba, míg a Samsung még nem döntött Symbian és Windows Mobile OS között.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.15. 08:29
2008-tól valóságos robbanása várható az iPhone-klónoknak, miután egyebek mellett olyan óriások is dolgoznak jelenleg az Apple forradalmi iPhone-jához hasonló mobilok kifejlesztésén, ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!