iPon Hírek

Az iPhone nagy üzletet jelenthet az AT&T-nek

Dátum | 2007. 06. 19.
Szerző | Freeman07
Csoport | IT VILÁG

Még több mint egy hét van az iPhone útnak indulásáig, egyre nagyobb figyelem érdeklődés övezi az Apple telefonkészülékét.

 

Az iPhone valóban drága termék lesz - a 4 GB-os változat 499 dollárba (95 000 forintba), a 8 GB-os 599 dollárba (115 000 forintba) fog kerülni - és a vásárlóknak egy külön szerződést kell aláírniuk az AT&T-vel, sokan mégis nagyon nagy érdeklődést tanusítanak az Apple csodagépe iránt. Például az amerikai felhasználók több mint 60 százaléka már hallott az iPhone-ról.

 

Az M:Metrics tanulmánya alapján minden tizedik amerikai mobiltelefon-felhasználó nagyon szeretne egy iPhone-t vásárolni. A megkérdezettek 67 százaléka emellett AT&T előfizető. További tanulmányok is készültek, miszerint több mint 19 millió amerikai vásárolna iPhone-t. Az elemzők emellett még arra is számítanak, hogy az iPhone felhasználók havi 20 dollárt fognak költeni adatszolgáltatási díjakra, amiket az átlagos AT&T előfizetők nem használnak.

 

Az AT&T-nek exklúzív lehetősége van az iPhone értékesítésére 5 évig, ez azt jelenti hogy aki ezen időtartam alatt szeretne ilyen készüléket vásárolni, az kénytelen lesz az AT&T-hez fordulni és az ő szolgáltatásait használni. Az elemzők szerint a konkurens T-Mobile és Sprint Nextel így nagyon előnytelen helyzetbe kerül.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2007.06.19. 11:59
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!