iPon Hírek

Az MS nem tart a Gaikaitól és az OnLivetól

Dátum | 2009. 10. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Microsoft szerint még rengeteg idő kell ahhoz, hogy általánossá váljon olyan szolgáltatásokat használni, mint a címben említett két játék streamelő rendszer. A régi jó DVD-plusz-DLC forma fogja uralni az előrelátható jövőt, mondta el az európai Xbox Live feje, Jerry Johnson.


"A streamelő technológia egy olyan dolog, amivel csak hosszabb távon számolhat az ipar." - nyilatkozta tegnap a BAFTA közönségének a London Games Conference-en. "Jelenleg nem hiszem, hogy fel tudná venni a versenyt azzal az élménnyel, amit mi a helyi gépekkel tudunk nyújtani. A technológia tovább fog fejlődni, az iparnak ezt el kell fogadni és tovább haladni vele, de nem hiszem, hogy ennek a haladása a közeljövőben felgyorsulna."

Az olyan felhő szolgáltatások, mint a Gaikai és az OnLive egy óriási számítógép hálózatot működtetnek, amelyekről a megfelelően erős internetkapcsolattal rendelkező előfizetők valós időben streamelhetik a játékokat. Nem kell többé gépet fejleszteniük, hisz nem ők futtatják majd a programokat, hanem a szolgáltató.

Korábbi híreink megtekintéséhez katt: OnLive, Gaikai.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. axe
2009.10.28. 21:58
VISSZA A HIRHEZ

Miért tartana?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!