iPon Hírek

Az MWC-n érkezhet a Galaxy Tabok új generációja

Dátum | 2012. 01. 30.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Samsung újdonsága a Mobile World Congress alkalmával mutatkozik majd be a jelenlegi pletykák szerint, és komoly újításokkal fogunk találkozni a készüléknek szinte minden pontján. A felhasznált lapka már nem kérdéses, és a kijelző felbontása is biztosnak tűnik, így egyre tisztább képet kapunk a friss, Android 4.0 (ICS) által hajtott táblagépről.

A Galaxy Tab neve talán ezúttal is a kijelző méretének jelölésével végződik majd, viszont egyelőre még nem tisztázott, hogy 11.6 vagy ismét 10.1 colos lesz az alany. A korábbi kiszivárgott hírek szerint 11.6 hüvelykes képátló fogadja majd a tulajdonosokat, de legfrissebb hírek már ismét 10.1 colt jövendöltek, míg a felbontás mind a két esetben 2560 x 1600 pixel lenne. A kép élességét egyik variációnál sem bírálhatjuk, hiszen a WXQGA felbontás legrosszabb esetben is 260 pixelt jelentene egy hüvelykre vetítve. A nagy felbontású kijelző meghajtása a szintén Samsung gyártmányú Exynos 5250 lapka feladata lesz majd, ami két darab Cortex-A15 magot tartalmaz, melyek 2 GHz-es órajelen üzemelnek, nekik pedig egy szintén ARM fejlesztésű grafikus processzor segít majd, ami a Mali-T604 névre hallgat.


A napokban olyan hírek érkeztek, amelyek szerint a Samsung elhalasztja az MWC-re tervezett Galaxy S III bemutatót, de úgy tűnik, hogy bőven tartogatnak még érdekes eszközöket, és nem maradnak újdonságok híján a nézelődök és az újságírók.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Zsolt501
2012.01.30. 11:15
Az üzem időre is jó lenne gyúrniuk mert lassan itt is az lesz mint a telefonok esetén, hogy naponta többször is tölteni kell.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!