iPon Hírek

Az NFS: Shift olyan lesz mint a Gran Turismo?

Dátum | 2009. 04. 27.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Mint azt tudjuk az NFS: Shift igyekszik majd szimulátor irányba elvinni a Need for Speed szériát, így hát gondolhatnánk, hogy a Slightly Mad-es fiúk talán valami olyasmit forgatnak a fejükben mint a Gran Turismo. Nos, erre a gondolatra egy határozott nem volt a válasz. "A Shift szórakoztató lesz, nem egy unalmas 'maradj a vonalak között' típusú vezetős játék" - nyilatkozta a producer Jesse Abney a VG247-nek múlt héten Londonban.


"Nem játsszuk meg, hogy versenyzünk a Gran Turismo-val technikai fronton és nem állunk le vitatkozni, hogy milyen is egy vezetés szimulátor." - folytatta. "Sokkal inkább arra megyünk rá, hogy milyen egy kiélezett verseny, a rajtrácson csupa profi kihívóval, akiknek csak egy célja van: győzni. A játék fókuszában az áll, hogy elkapjuk a verseny lényegét, nem az, hogy tökéletes precizitású köröket csikarjunk ki a játékosokból."

Gran Turismo 5 Prologue (PS3 screenshot)
Abney tehát valami egész mást helyez kilátásba mint a GT, de ettől függetlenül közelről figyelik a Polyphony munkáját (a Gran Turismo fejlesztői). "Az olyan játékok mint a GT, a Forza 2 és a GRID a minőséget fémjelzik számunkra is."

A Need for Speed: Shift várhatóan ősszel jön ki PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és PSP-re.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

18. Chocho
2009.04.27. 20:24
VISSZA A HIRHEZ

"A Shift szórakoztató lesz, nem egy unalmas 'maradj a vonalak között' típusú vezetős játék."

Húú, ez de kemény!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. leviske
2009.04.27. 20:33
Én félek... még pedig attól, hogy megint túlígérik magukat. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyivel fognak jobb játékokat kidobálni úgy, hogy elvileg egy-egy NFS már külön-külön vásárlótábort céloz meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. hpeter105
2009.04.27. 20:35
jah
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. menzi
2009.04.27. 20:42
carmageddonból adnának ki ilyen grafikával, az tuti nyerő lenne
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. sirpalee
2009.04.27. 20:45
Csak Gran Turismot ne... Az dögunalom. Szépen néznek ki benne a kocsik, de itt ki is merül a játékélménye.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. bajszi
2009.04.27. 21:08
Én még ps1-en végigjátszottam a Gran Turismo2 -t és egy fotelban végig ültem a 2órás versenyeket.
Jó az annak aki szeret vezetni.................
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. StevyXIX
2009.04.27. 21:52
GT 3-at nyomtam PS2-n mikor még volt, imádtam, iszonyat jó volt vezetni, nagyon oda kellett figyelni minden kanyarra, minden fékezésre, mert fontos ezred másodperceket lehetett veszíteni vele. Superlicencekből egyet sikerült aranyra csinálnom, hát nem kicsit örültem, heteken keresztül nyomtam század és ezred másodpercekért, nagyon durva volt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. StevyXIX
2009.04.27. 21:55
Reménykedni lehet, nem ugyan az a csapat fejleszti már.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. StevyXIX
2009.04.27. 23:08
Hát ez majd kiderül, biztató, hogy másik csapat fejleszt már, az undercover nevű merényletet elkövető csapat már nincsen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. psycho7c1
2009.04.27. 23:59
Inkább adnának ki a Most Wanted-hez egy 6GB os kiegészítőt, mert nekem az jött be.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Brunze
2009.04.28. 10:23
Nfs underground 2:Ízgalmas északai versenyek

Nfs Most Wanted:Ízgalmas versenyek rendőr űldőzéssel fűszerezve

Nfs Carbon:Unalmas versenyek,ronda grafika,béna rendőrők

Nfs Pro Street:Unalmas versenyek könnyen tőrő kocsik(a nfs)

Nfs Undercover:Eltulzott ronda grafika,béna rendőrők de már egy fokkal jobb mint a Pro Street.A Most Wanted volt a legélvezhetőbb NFS ,utána már csak hanyatlás jött.
Idén már nem lessz egy élvezhetőbb NFS sem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. charpy
2009.04.28. 10:32
Brunze: "könnyen tőrő kocsik" ne vicceljél már! A valóságban sokkal jobban megtörnek a kocsik, mint abban a játékban! Nekem pedig ez volt az egyik legélvezetesebb NFS... Ez áll a legközelebb a valósághoz, a többi mind árkád utánzat feljavított grafikával... Persze ez kell a népnek statisztikák szerint!

Inkább jönne több Gran Turismo szintű rész, mint ez a sok árkád utánzat...

Szucseee: látom nem vagyok egyedül
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. imi93
2009.04.28. 10:39
csak az nfs nem szimulátor de azért az irányítása lehetne jobb
nekem az underground 2 tetszet a legjobban
-keresd meg a műhelyeket
-részletes tuningolhatóság (ablak, lámpa, neon, hi-fi, fékpadon való beállítás és tesztelés) van akinek felesleges de nekem tetszik
-izgalmas versenyek
-jó helyszínek (reptér, vasút)

én egy unerground2-höz hasonlónak örülnék a legjobban ps grafikával(bár ez se rosz de haladni kell a korral) és jobb irányításal vagyis arra értem hogy ha kézifékezek a kanyarba pördűljön meg a kocsi ...

röviden nálam az underground 2 viszi a pálmát az utána levők tűrhetők de az udercover egy nagy kalap... meg a carbon is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. StevyXIX
2009.04.28. 17:36
Jah néztem már én is, kicsit érdekes, vagy béna a csávó vagy nem lesz annyira egyszerű vezetni, törés 0 a játékban, mondjuk GT 3-ba se volt, mondjuk nem is hiányoltam mivel szinte soha nem ütköztem más autókkal
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. pogabi
2009.04.29. 03:02
Hát nemtom mien lesz.... Én eddig az összes Nfs-el játszottam, MW-ig jo volt nagyon, de ami utána jött áhhhhhhhh carbon meg többiek nagyon gáz lett. Codemaster meg kidobta Grid-et ami szeritnem mindent eddigi gamet ver a kat.ba!!!! Kiváncsi vok mien lesz de inkább a grid2 lenne jo ha má arrol lenne szó...........
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Phantomstr...
2009.04.29. 18:01
A Carbon óta nem nyúltam FS-hez. Azóta pl a Grid, a Forza, és a Race Pro járt a ezeim között, és nem is nagyon hiányzott! Remélem végre lesz értelme visszatérni. Bár jobban örültem volna, ha a pálya és a törés maradna, iszont csak széria gépekkel lehetne menni, mint a régiekben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. HUNrobar
2009.05.01. 15:11
A GRID számomra nagy kedvenc. Remélem sikerül összehozniuk egy hasonló minőségű játékot, de egy GRID másolatnak nem sok értelmét látom. Remélem visznek bele valamit a régi NFS-es (pl Hot Pursuit) pörgős, laza hangulatból.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. richi105
2009.05.06. 18:29
Ugye ugye, hogy megoszlik a vélemény az emberek közt hisz nem vagyunk egyformák és ez nem is baj. NFS játszottam a NFS 2 óta mindegyikkel és tény, hogy néha mandiner játék volt, de abba az időbe nem volt ellenfele. Én is meglepődtem amikor az Underground sorozat és Most Wanted után a Pro Street a kezembe került tényleg más volt és nem élveztem kevésbé. De azt hiszem a Codemasters mindig is közelebb állt a szimulátorokhoz és GRID -el egy mesterművet alkottak és nálam mindig is különös helyet tölt majd be. Viszont a sok ismerős közül csak páran mondták azt ez a GRID hatalmas játék őket nem fogta meg az, hogy mindig összetörték a gépet és a kicsúsztak inkább NFS valamelyik része. Ezért mondtam nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt egy autós játékba persze aki él hal értük annak a szimuláció is tetszik aki pedig inkább sikerélményre vágyik az NFS. Én azért várom az NFS megjelenéseket akkor az álló víz mindig felkavarodik és van miről beszélni. Én személy szerint ha rászánom az időt és tényleg olyan hangulatba vagyok akkor GRID és próbálok minél jobb eredményeket elérni viszont ha nem sok időm van és nem vagyok ráhangolódva akkor mondjuk egy Underground típusú játék és van sikerélmény.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!