iPon Hírek

Az Obsidian szeretne új Star Wars játékot készíteni

Dátum | 2013. 04. 09.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Disney véget vetett minden készülőben lévő Star Wars játék fejlesztésének és egyben a LucasArtsnak is, és a licencelt fejlesztések irányába fordult. Úgy tűnik már lenne is jelentkező, aki szívesen készítene új Star Wars játékot, és ez nem más, mint a Knights of the Old Republic 2 fejlesztője, az Obsidian Entertainment. Az Obsidian főnöke Feargus Urquhart sajnálja, ami a Lucas Artsszal történt, nagyon szerette a játékaikat és jóban is voltak, a LucasArts támogatta őket, amikor még csak kezdők voltak. Az Obsidiannál nagyon szerettek a Star Wars világával dolgozni, és ha lehet, újra megtennék. Urquhart még februárban elmondta, hogy volt is egy ötletük ezzel kapcsolatban, amit be is mutattak a LucasArtsnak és az el is nyerte a cég tetszését. Az új játék sztorija az Episode 3 és 4 között játszódott volna a Köztársaság bukásának és a Jedik kiirtásának idejében. Chris Avellone egy nagyon klassz történetet talált ki, amely Urquhart szerint a stúdió eddigi legjobb sztorija. Mindez persze még azelőtt történt, hogy a Disney bezáratta a stúdiót és olyan aggodalomra okot adó dolgokat kezdett hangoztatni, hogy a közösségi és mobilos játékokat fogja előnyben részesíteni a konzolosokkal szemben. A nagy kérdés már csak az, hogy ha az Obsidian bemutatná a ötletét a Disney-nek, hogyan reagálnának rá. Reméljük összejön a dolog, és a nagy ötlet nem tűnik el a többivel együtt a süllyesztőben.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Stormrage
2013.04.09. 19:50
remek, csak legyen is belole valami!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. gezu1025
2013.04.09. 20:10
Hohohohoho, végre valami jó hír, SW játék ügyben, ez akármég nagyon jó is lehet. Elvégre rendkivűl izgalmas kort sikerült választani. Jó lenne valami valódi akció-RPG
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. ByrDer
2013.04.09. 21:18
Ha csinálnának egy kotor 3-at az valószínűleg hatalmas pofon lenne a bioware-nek, viszont a kotor igazán megérdemelne egy méltó befejezést, mert hogy sosem lett igazán vége, revan sorsára sosem derült fény hacsak az mmo-ban nincs rá utalás, de egy ótvar mmo-t nem tartok kánonnak. Mintha a mass effect trilógiát a 2.-nál hagyták volna abba, vagy a star warsnak nem lett volna vége.

A mai, kizsigerelt bioware már biztos nem lenne képes megalkotni. Gyalázat amit az EA tett velük.. persze önként adták el a lelküket az ördögnek aprópénzért, mivel tudhatták hogy az EA minden jó stúdiót elpusztított előttük amit csak bekebelezett, nem gondolhatták hogy majd ők lesznek a kivételek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. esprit89
2013.04.09. 22:08
ByrDer:

Igazság szerint van a kotornak 3. része, noha nem játék, hanem könyv formájában, amire a Bioware és az akkor még létező Lucasarts is áldását adta. Tavaly jelent meg magyarul is, érdemes elolvasni!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. esprit89
2013.04.09. 22:29
Jól emlékeztem, hogy itt a webshopon is találkoztam már vele, ez volna az, ha érdekel valakit:
http://ipon.hu/index.php?searchthis=star+wars+revan&where=shop
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. VikMorroHu...
2013.04.09. 23:02
Nekem speciel a Star Wars 1313 is jó lenne, egy kis Star Wars univerzumba helyezett Uncharted klónként...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. nemlehet
2013.04.10. 11:56
Remélem a Disney nem lesz kapzsi és elfogadható árat kér a licencért. Ugye az obsidian annak idején is felajánlotta, hogy saját költségen befejezi a KOTOR 2-t amikor elfogyott a Lucasarts által adott pénz. De sajnos George bácsi kapzsi volt és minél hamarabb ki akarta adni a játékot.

Kotor 3 valóban jöhet biztos, hogy megveszem ha nem lesz a "mai játékosok igényeihez igazítva" és folytatja a 2 rész hagyományait.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!