iPon Hírek

Az Omega Force új ARPG-n dolgozik

Dátum | 2009. 05. 31.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A KOEI és a Dynasty Warriors fejlesztője, az Omega Force egy új PS3 exkluzív akció-szerepjátékon dolgozik, aminek semmi közne nincs a DW-hoz.

A játék címe 'Trinity: Zill O'll Zero' lesz. A Zill O'll RPG széria újraélesztésnek ötlete az Omegától származik, olvashatjuk a Famitsu hasábjain (már aki tud japánul). A KOEI pedig azért kapott az ötlet után, mert a japánok már nagyon vágytak egy fantasy szerepjátékra. Bizonyára most jó néhány jrpg rajongó kapta fel a fejét, hogy ő még nem is hallott a játékról, nem csoda, ugyanis nyugaton sajnos (vagy nem sajnos) nem nagyon ismert franchise.

Zill O'll Infinite Plus
Ahogy a címből is következtethetünk (Trinity=Háromság), a történet 3 hős - Aleus, Daguza és Zelena - körül forog. Tálcán tehát egy testes japán szerepjáték egy rakat mellékküldetéssel, így kapunk a Final Fantasy tortára egy kis habot is jövőre. (A felkelő nap országában még Karácsonykor kikerül a polcokra.)

A harcrendszerről egyelőre csak annyit tudunk, hogy körökre osztott, csapat alapú, karaktereink használhatnak fegyvereket (pl.: kardok, íjak) és mágiát is. A játék érdekessége a dinamikus környezet, ami lehetővé teszi például tavak befagyasztását, ami által átkelhetünk rajtuk, vagy hogy a földön szétszórt tárgyakat felvehessük akár egy csata közepén is, és felhasználhassuk ellenségeink elpusztítására.

A PS2-es Zill O'll Infinite trailere (2005):
                      

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!