iPon Hírek

Az Originre költözik a Play4Free

Dátum | 2012. 12. 13.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az EA bejelentette, hogy a Play4Free védjegyét egyesíti az Originnel, így minden Play4Free cím, többek között a Battlefield Heroes és a Command & Conquer: Tiberium Alliances ezentúl az Origin Free to Play név alá lesznek besorolva. Az EA szerint az egyetlen változás a meglévő játékosok számára az lesz, hogy az eddigi Play4Free.com cím Origin.com/free-re változik. A régi cím hamarosan automatikusan is átirányít mindenkit az újra.

Mi a költözés oka? A PlayFree elnöke, Sean Decker szerint a játékosok kényelme. "Az Origin lesz az összes fizetős letölthető játékunk gyűjtőhelye, ahogy az ingyenesen játszható daraboké is."

Egyelőre az elérhető játékok nem változtak, de nem lennénk meglepve, ha a jövőben megjelenő ingyenes darabok futtatásához szükség lenne az Origin kliensre. A változás semmiképp sem meglepő, hiszen az EA ezzel is csak folytatja az Origin szolgáltatás kibővítését.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. gab78
2012.12.13. 17:31
Ideje...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Emberfej
2012.12.13. 19:50
Szóval a jövőben ha el akarjuk indítani valamely böngészős játékot origin nélkül nem tehetjük meg?...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. gab78
2012.12.14. 12:20
Szerintem nem a böngészősök, hanem a külön telepítettek. A böngészősöknek nem sok értelme lenne szerintem.

NFS World, BF Heroes, BF P4F, Battleforge.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. leviske
2012.12.16. 15:29
Jaj de jó, ahelyett, hogy az az okádék bughalmazt rendbe pakolnák, még rákényszerítenek pár millió felhasználót azokra a szerencsétlen szerverekre... Hogy lehet egy kiadó ennyire nemtörődöm, vagy hülye?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!