iPon Hírek

Az RS780 és a driver problémák esete

Dátum | 2008. 01. 17.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az AMD RS780-as kódnévre hallgató integrált videó vezérlővel ellátott lapkakészlete ugyan már egy ideje készen áll, ám driver problémák miatt először majd Kínában debütálhat az újdonság Január 23-án. A driver problémák az új, Hybrid CrossfireX névre hallgató technológiát érintik.


A jelenlegi tervek szerint tehát először Kínában jelenik meg az újdonság, egyéb országokban pedig majd csak a driver problémák elhárítása után kezdheti meg pályafutását az RS780-as lapkakészlet. Az AMD tervei szerint a következő generációs megoldás a lehető legjobb bevezetésen megy keresztül, hogy a piac hamar elfogadja és hamar elkezdje igényelni az újdonságok. Másrészről, ha akármilyen probléma adódik a szállítással kapcsolatban, azaz késéssel kell számolniuk a megrendelőknek, az nagy érvágás lehet az AMD számára, hiszen ekkor csökkenhetnek a bevételek, de a vállalat presztízsének sem tenne jót.

Az AMD éppen ezért különleges stratégiára szánta el magát, amelynek köszönhetően csak néhány régióban indul meg a lapkakészlet forgalmazása, így minden bizonnyal tudják majd teljesíteni a megrendelők igényeit. A végleges Hybrid CrossfireX driverek a partnerek számára várhatóan február közepétől lesznek elérhetőek, ha minden a terv szerint halad, így a lapkakészlet hivatalos startja február végére tolódik világszerte.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2009.03.07. 15:40
vissza a hírhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!