iPon Hírek

Az új GT5 frissítés a szériakövetkezőre utalhat

Dátum | 2013. 01. 17.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Ismét adtak néhány új autót a Gran Turismo 5-höz, aminek köszönhetően megleshettük az új aszfaltcsíkokat is, amik lehetséges, hogy hozzáadódnak a Polyphony versenyzős játékához. Az sem lehetetlen viszont, hogy már a szériakövetkező pályáira utalnak.

Az első új pálya még a hét elején bukkant fel a GT Planeten, amikor a Corvette Stingrayt mutatták be, amit ingyenes DLC formájában adtak a GT5-höz. Érdekessége, hogy a Willow Springs, mely egy rövid, nyílt pálya Kalifornia vidéki részén, még sosem szerepelt korábban Gran Turismo játékban.

A GT Planeten megjelent második és harmadik aszfaltcsík az új Acura NSX koncepciós autója mellett tűnt fel. Seattle és Apricot Hill már ismerősek lehetnek sokatok számára, bár eddig még nem kerültek be a Gran Turismo 5-be. Most ott voltak a háttérben, bár a fő helyszín az éjszakai Tokyo Ginza kerülete volt.

A kérdés már csak azt, hogy egy új pályákat tartalmazó DLC van-e kilátásban, vagy talán már a GT6 aszfaltcsíkjait vetítik előre nekünk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Gamedavid
2013.01.17. 15:53
Szerintem a GT6 már csak az új PS-re fog kijönni. Jobb grafikát úgysem tudnak kihozni a PS3-ból. Azon kívül meg mit tudnának újítani, ami megérne egy újabb kiadást?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Seaky
2013.01.17. 16:15
Egyet értek...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. myckie2
2013.01.17. 17:31
A GT5-öt is nagyon durván lebútították a PS3 hardver korlátai miatt. (pl. árnyék)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Lizard
2013.01.18. 06:56
Lebutitva is az egyik valaha megjelent legszebb autós játék!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!