iPon Hírek

Az Uncharted 2 elvárásokon felül teljesít, DLC érkezik

Dátum | 2009. 10. 26.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

A sok dicsérő kritika után jó azt hallani, hogy Amy Henning, az Uncharted kreatív igazgatója, a jövőbeni letölthető tartalmakról beszél: „Már dolgozunk rajta egy ideje… és még az év vége előtt megjelenik az első DLC.” Ámen. Bár pontosan nem árulta el mit fog tartalmazni, egy korábbi beszélgetésből a szokásosra számítunk: új térképek, karakterek, stb. Úgy néz ki lesznek ingyenes részek is, és természetesen olyanok, amikért még a pénztárcánkba kell nyúljunk.


Pontos számokat még nem árult el, de azt igen, hogy az Uncharted 2 nagyon komoly repülőrajtot vett, és többszörösen felülmúlja az első rész kezdeti eladásait (pedig már aköré is szép reklámhadjárat volt építve). Azért igyekeznek reálisan felmérni a dolgokat, Amy szerint ez a nagyon pozitív kritikákon felül köszönhető még a PS3 árcsökkenésének, valamint néhány játék elcsúsztatásának is. Kíváncsian várjuk majd az eredményeket, mert ez a játék megérdemli a sikereket.

Középen Nolan North
Közben szép csendben a PSN-en elindult az Uncharted: Eye of Indra mozgó képregény sorozat, melyből megtudhatjuk hogyan vált Nate azzá, ami. A főhős a hangját ezúttal is Nolan North-tól kapja, aki egyébként elég felkapott lett az első Uncharted óta. Többek között hallhattuk őt az új Prince of Persia-ban, és a Jason szerepében a Shadow Complex-ben is. Szegény Amy egy kicsit frusztrált is ettől, de nagyon büszke rá, hogy ők fedezték fel.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Zoe01
2009.10.26. 14:47
VISSZA A HIRHEZ

A képregény első része tetszett, csak sajna elég rövid volt (ráadásul teletömték reklámokkal is, hogy hosszabbnak tűnjön). Remélem viszonylag sűrűn adnak ki hozzá újabb részeket.

Nolan North meg király csávó. David Hayter óta nem bírtam ennyire még egy szinkronszínészt sem. Ha egyszer film lenne az Uncharted-ből, csak őt tudnám elképzelni Drake szerepében.

A DLC-t meg várjuk szeretettel, de igazából minden jöhet ehhez a játékhoz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Eskimo
2009.10.26. 21:20
Nolan North eszméletlen arc! Néztem pár interjút róla és némelyiken szakadtam a röhögéstől.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Hc Toxic
2009.10.27. 09:24
Ez a játék elképesztően ki van dolgozva, kár hogy PCre nem jön...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Konkii
2009.10.27. 10:58
Tényleg nem lehet semmi, olyan értékeléseket kapott, hogy csak néztem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!