iPon Hírek

Bankkártya méretű MP3 lejátszó

Dátum | 2007. 10. 01.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Brando, aki egy nem túl ismert kínai elektronikai termékeket gyártó vállalat, piacra dobta bankkártya méretű MP3 lejátszóját, amely extrém méretével akár még szélesebb körben is népszerű lehet. A kis újdonság nem rendelkezik semmiféle kijelzővel, így nem követhetjük nyomon, hogy éppen mi is a címe az általunk hallgatott zenének. Az újdonság az USB Flash Card MP3 Player nevet kapta, amely talán az USB-s kártya méretű Flash MP3 lejátszó elnevezésnek felel meg.


A Brando terméke MP3 és WMA fájlok lejátszására képes, a kis újdonság úgy viselkedik, mint egy egyszerű USB-s adattároló. A "kártyára" 2 GB zenét vagy adatot másolhatunk, a készülék a kis méretének köszönhetően mégis elfér a névjegykártya tartónkban vagy a tárcánkban.

A Brando USB Flash Card MP3 Player összességében egy ötletes MP3 lejátszó, amely vízcseppeket ábrázoló festéssel kerül forgalomba. A lejátszó ára 42 dollár, ami átszámítva 8.000 forint körüli összeget jelent, a különleges kialakítást figyelembe véve ez nem is olyan magas ár, főleg, ha a 2 GB-os tárterületet is szem előtt tartjuk. Arról, hogy a készülék pontosan mikor lesz kapható Európában, egyelőre sajnos nincsenek információk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.01. 16:01
A Brando, aki egy nem túl ismert kínai, elektronikai termékeket gyártó vállalat, piacra dobta bankkártya méretű MP3 lejátszóját, amely extrém méretével akár még szélesebb körben is ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!