iPon Hírek

Barebone ház kifejezetten játékosoknak

Dátum | 2007. 11. 14.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | IT VILÁG

Az NZXT egy új SFF (Small Form Factor) formátumú házzal jelentkezik a piacon, a vállalat Rogue névre hallgató újdonságával kifejezetten a játékosokat kívánja célba venni. A ház megjelenését számos teszt és próbálkozás előzte meg, ám most már végre kész a termék, amely még ebben a hónapban forgalomba is kerül.Az NZXT Rogue mérföldkőnek számít a ketegóriájában: a kis házban négy daran merevlemez foglalhat helyet, ezen kívül 5 darab 120 mm-es ventilátor számára alakított ki a gyártó helyet a még hatékonyabb hűtés érdekében. A kis újdonság támogatja a nagyteljesítményű ATX tápegységeket, valamint a hosszú videokártyák elhelyezésére is lehetőséget ad. A gyártó főként a lanpartyra járó felhasználók számára készítette a kis házat, amely a méretének köszönhetően rendkívül könnyen szállítható.


"Mi egy olyan SFF házat kíváűntunk készíteni, ami tökéletes hűtéssel, strapabírósággal és bővíthetőséggel áll a felhasználók rendelkezésére. Nos, azt hiszem, hogy  a Rogue megfelel mindhárom követelménynek." - mondta Johnny Hou az NZT vezető dizájnere.

A Rogue lehetőséget ad akár vízhűtőrendszer használatára is, hiszen elegendő hely van a ház belsejében egy ilyen rendszernek. A ház elején két darab 5,25 és egy 3,5 hüvelkyes bővítőhely található. A ház alaplaptálcája eltávolítható, a ház zárható. A kis újdonság elegendő hellyel szolgál a felsőkategóriás videokártyák beszereléséhez is.

Az NZXT Rogue várhatóan még ebben a hónapban forgalomba kerül, az SFF ház ára az on-line üzletekben 149 dollár körül fog mozogni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.14. 15:04
Az NZXT egy új SFF (Small Form Factor) formátumú házzal jelentkezik a piacon, a vállalat Rogue névre hallgató újdonságával kifejezetten a játékosokat kívánja célba venni. A ház ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!