iPon Hírek

Bárki lehet tesztelő a Motorolánál, hamarosan indul a Test Drive

Dátum | 2012. 11. 14.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Motorola egy eléggé érdekes "funkcióval" tenné jobbá az összes jövőben érkező szoftverfrissítést, amit az okostelefonok számára készítenek. A program kereteiben azok a lelkes felhasználók jelentkezését várják, akik segítenének a Motorola munkáját.

A Test Drive lehetőséggel az ambiciózus tulajdonosok előbb kapnák meg az újabb operációs rendszereket – illetve azok előzeteseit –, és ezért cserébe a Motorola azt várja, hogy folyamatosan jelentéseket, visszajelzéseket küldjenek a tapasztalataikkal kapcsolatban. A vállalat sokak számára megadja majd a lehetőséget, de részletesebben még nem adtak arról tájékoztatást, hogy milyen elvárásaik lesznek a jelentkezőkkel szemben. Ez valószínűleg akkor történik majd meg, mikor elindítják a programot. A Test Drive még a vásárlók kedvét is meghozhatja a Motorola készülékeivel szemben, tehát új eladásokat is hozhat ez a lépés a Motorolának.


A Test Drive mellett a Droid RAZR M Jelly Beanre (Android 4.1) való frissítését is megkezdték. Egyelőre az egyesült államokbeli tulajdonosok kapják meg, természetesen OTA módon, tehát ha megfelelő a sávszélesség és a töltöttségi szint, akkor néhány perc alatt bárhol telepíthetjük. Továbbá még egy érdekes kezdeményezésük is van, mégpedig az új mobilt vásárlók részére. Ha Motorolánk volt, és ismét a Motorolát választjuk, akkor akár 100 dollárt is elengedhetnek a vételárból.

Remélhetőleg hamarosan Európába is legalább ekkora lendülettel térnek vissza, ugyanis minket eléggé elhanyagoltak az utóbbi időben.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!