iPon Hírek

Batman: Arkham Knight - Egyedül húsz tankkal szemben

Dátum | 2015. 06. 02.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

Újabb részletek derültek ki a 2009-ben indult Arkham-széria utolsó részéről, a Batman: Arkham Knightról. A június huszonharmadikán érkező, PC-re PS4-re és Xbox One-ra megjelenő részben minden korábbinál élethűbbnek fog tűnni a bejárható játéktér. Ehhez a nagyszerű grafika mellett az is hozzá fog járulni, hogy nem lesznek töltőképernyők. Tehát, akadálytalanul járhatjuk majd be az egyes pályaszakaszokat. A játék munkálatait irányító Sefton Hill azt is megerősítette, hogy a széria hagyományainak megfelelően az első végigjátszásunk után ismét módunk lesz arra, hogy a New Game Plus módot választva újra nekikezdjünk a kalandoknak. Ilyenkor megtarthatjuk majd a korábban már megszerzett eszközöket, és a tapasztalati pontjaink sem fognak elveszni, tehát nagyságrendekkel erősebbek és jobban felszereltek leszünk, mint amikor először indultunk.
A Batmobil pár fegyveréről is lehullott a lepel. Hill elmondása alapján a Rocksteady egyik legfőbb célja az volt, hogy egy olyan csodakocsit adjanak a játékosoknak, amivel akár húsz tankkal szemben is lehet majd esélyük Gotham erőszak és káosz uralta utcáin. Az EMP-fegyverünkkel egy kis időre lebéníthatjuk majd a bűnözők járgányait, és a ránk kilőtt rakéták célzóberendezéseit is meg fogjuk tudni zavarni, így azok száznyolcvan fokos fordulatot véve a minket felrobbantani akaró gonosztevők kocsijait fogják leamortizálni. A „Drone Virus”-nak keresztelt készséggel pedig az ellenünk küldött drónok barátokat az ellenségtől megkülönböztető szoftverjét zavarhatjuk majd össze.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. VikMorroHu...
2015.06.02. 19:44
Fincsi. Bár előtte még össze akarok szedni valahonnan egy dedikált PhysX kártyát, hogy - viszonylag - normálisan végigjátszhassam az Originst...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Szefmester VikMo...
2015.06.03. 08:36
Ha találsz akkor szólj nekem is! Mondjuk már annak is örülnék ha valami mókolt driverrel együtt tudnám hajtani az amd és az nv karikat...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.06.03. 11:08
Még az azonos típusok se tudnak együtt dolgozni sokszor, mi lenne egy ilyen hibrid driverrel
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Szefmester BReal
2015.06.03. 12:14
Régebben volt rá példa, bár nem bugmentes... sőt ahogy olvasgattam jobbára az nv driver makacsolja meg magát ha mást is érzékel a gépben. Valaki csinált is olyan gépet amit két üzemmódban indíthat be az ember.. vagy ezzel vagy azzal, de egyszerre már egy ideje nem mehet. A lucid csinált anno olyan chipszetet ami egyszerre is lekezelte őket. De az NV besértődött mert így nem csak az ő kártyáit vették az emberek a pisix miatt... (hiszen dupla kártya jobb (pláne az akkori sli "csak két ugyanolyan!" verzióknál, mint az hogy vegyél egy valamit meg egy gyenguszka nv-t a pisix miatt)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. BReal
2015.06.03. 12:29
Ne írogass ilyeneket, mert mindjárt megkapod a magadét.
A játékkal kapcsolatban: Lesz mit bepótolnom, az elsővel sokat játszottam, viszont a másik kettő kimaradt. Ha jó értékeléseket kap, lehet benevezek egy Memorial Collector'sba.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2015.06.03. 19:53
Batman-nek leginkább egy drótvágó olló kéne, mert a Riddler feladatok egyszerűen nevetségesek idegölőek és csak a "játékidő" nyújtására szolgálnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!