iPon Hírek

Batman: Arkham Knight - lezárul a sorozat

Dátum | 2014. 03. 04.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Tegnap este indultak a pletykák, melyek szerint hamarosan bejelentik az új Batman-játékot. Illetve ha pontosabbak akarunk lenni, akkor már egy hónappal ezelőtt elindult a szóbeszéd, amikor a Rocksteady meghívta az összes nagy újságot egy zártkörű prezentációra.
Mindenki gyanította, hogy a Batman: Arkham-sorozat folytatásáról lesz szó, ma pedig megérkezett a hivatalos megerősítés is. A játék ugyanis megkapta a holnap megjelenő GameInformer címlapját, és már az első kisebb infómorzsák is megérkeztek. A történet az Arkham City egyenes folytatása és a város egy teljesen új részén játszódik, a bejárható terület pedig jóval nagyobb, mint az Arkham City esetében. Az utcákat is kiszélesítették a készítők, ugyanis nagy szerepet kap majd a közlekedésben a Batmobil. A főellenség várhatóan Madárijesztő lesz, aki visszatért, hogy utoljára összegyűjtse és egységes lobogó alá terelje Gotham rosszfiúit - Pingvin, Kétarc és Harley Quinn biztos feltűnik.
A Batman: Arkham Knight lesz a sorozat utolsó darabja, mely eposzi módon zárja majd le a történetet. A megjelenés még idén várható, vélhetően az előző részekhez hasonlóan októberben. A platformok között meglepő módon nem szerepelnek az előző generációs konzolok, a játék csak PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik. Az első kedvcsináló előzetest meg is lehet tekinteni a GameInformer oldalán.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Crytek01
2014.03.05. 11:53
Remélem Unreal Engine 4-el jön! Bár úgyse azzal fog
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. djbundy
2014.03.05. 12:38
De legalább egy Frostbite 3 legyen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. trex01
2014.03.05. 16:27
Hát szerintem már új motor lesz alatta, mert azért az nem véletlen, hogy az Arkham Originst nem a Rocksteady csinálta. Közben szerintem csinálták az új motorral a gamet! (Reménykedem!) És természetesen akár új motor lesz alatta, akár nem én akkor is várom már nagyon!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. 5hR3kY trex0...
2014.03.05. 20:02
Ha a Rocksteady-nek bármi köze vagy beleszólása lett volna a dolgokba, akkor ki nem adták volna az Arkham Origins-t a jelenlegi állapotában! Már volt pár frissítés, de még így is tele van hibákkal! Amúgy a platformok listájából arra lehet következtetni, hogy valamit javítanak a dolgokon biztos, mert PS3/Xbox360 nincs a listába, és azok már lehet nem bírnák el az új játékot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Keksz03 5hR3k...
2014.03.06. 01:34
Lehet h nem akarnak szenvedni, de szerintem egyértelműbb h csak azért nextgen-re jön h ha játszani akarsz vele akkor vedd meg a nextgen konzolt!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. 5hR3kY Keksz...
2014.03.06. 12:49
De ha next-genre adják csak ki amiből eladtak max 10 milliót, akkor csak annyi példányt adhatnak el belőle, ellenben a régi gépekből bőven 50-60 millió fölött vannak, ami nagyobb piac.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!