iPon Hírek

Batman előrendelési extra

Dátum | 2009. 07. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Eidos felfedte, hogy milyen extra tartalmat kapnak mindazok, akik előrendelik a hihetetlenül felhypeolt új Batman játékot, az Arkham Asylumot. Ez pedig nem más mint egy speciális Villains Challenge Map.

Az augusztus 28-án megjelenő játékban számos ilyen típusú pálya lesz a fő kampányon túl. Ezek nagy általánosságban abból állnak, hogy le kell győznünk a hullámokban ránk támadó ellenfeleket vagy éppen abból, hogy levadásszuk a pályán elszórva található őrszemeket.

Az előrendeléshez járó extra pálya egy kicsit talán különlegesebb, ebben "Batmannek alá kell szállnia a saját rémálmába, meg kell vívnia Madáijesztővel (Dr. Jonathan Crane) és csontváz hadseregével..."


Ha nem szeretnétek kihagyni ezt kis plusz kihívást, akkor ne felejtsétek el előrendelni a Batman: Arkham Asylum-ot. Aki pedig nem szeret kockáztatni, az inkább várja meg az iPon-os tesztet róla. (Bár amennyi videó és screenshot már kijött a játékról... olyan nagyon talán nem is lehet mellényúlni vele.)

Azért Batman nem a gyávaságáról híres, lássük őt miért félik:
                       


Ellenfelek:
                       
(Poison Ivy szemrevalóra sikeredett! :))

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Evra
2009.07.24. 18:37
VISSZA A HIRHEZ

szerintem ez egy az egyben wolverine. de msot télleg.. csak batman-el kell benne küzdeni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. StevyXIX
2009.07.24. 22:13
Hát ettől a képtől el is ment a kedvem betmen bácsitól, wow-ik talán ő is? vagy mik azok a csontik?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Magrathea
2009.07.24. 23:44
Az nem a "valóság", hanem bőregér rémálma. A sztorihoz semmi köze, csak egy extra gyakós pálya az előrendelőknek. Ha nem tetszik, ne rendeld elő.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. StevyXIX
2009.07.25. 00:02
Hát nem is fogom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. MartonRoby
2009.07.25. 08:44
Evra nekem is ugyanez jutott eszembe. Ez pontosan a Wolverine játék Batman köntösbe bújtatva. Talán a végén mikor a kampójával felkapaszkodik magasra az újdonság lehet, és taktikailag ezért érdekesebb lehet.
Mindenesetre nekem ezzel nincs problémám. A Wolverine-t is kijátszottam, és nagyon tetszett
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Evra
2009.07.25. 10:43
persze ez igaz de a lényege ugyan az, én wolverine-t is meguntam jo a kis szerepjátékos statok elosztása kicsit dobott az értékén de ettől független elég monoton, és sokszor beakadt. a game és ujra kellett tölteni. pl nekem mágusnál volt ilyen meg egyik kőszörnynél. de szerintem viszont a legnagyobb fun a játékba ahogy a betonkeverőbe be lehetett hajigálni az ellent és ott pörgött benne
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!