iPon Hírek

Battlefield 1 - kiderült az első DLC pontos tartalma

Dátum | 2017. 01. 25.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A DICE a mai napon lerántotta a leplet a Battlefield 1-hez They Shall Not Pass címen készülő első kiegészítő tartalmáról. Ennek ellenére viszont pontos megjelenési dátumot még mindig nem közölt a stúdió, továbbra is "valamikor márciusban" lehet számítani a DLC-re. De nézzük, mit is kapunk pontosan! Először is, becsatlakozik a francia a hadsereg a küzdelmekbe, akik masszívan igyekeznek megvédeni hazájukat, hiszen a They Shall Not Pass tulajdonképpen teljes egészében a francia földön vívott harcokról szól majd.
Char 2C
Az új nép pedig új technológiákat hoz a háborúba. Az egyik a Char 2C (ami egy új behemót jármű lesz), a másik pedig a St. Chamond, ami az első világháború legdurvábban felpáncélozott tankja volt (legalábbis a szövetséges oldalon).
St. Chamond
Érkezik egy új elit karakterosztály is. A Trench Raider a nevének megfelelően leginkább abban jeleskedik, hogy a lövészárkokból kipucolja a katonákat, amihez brutális közelharci fegyvereket és többféle gránátot vethet be. A menő arcmaszk már csak ráadás.
Trench Raider, a keményarc
Ezen kívül érkezik még egy új telepített ágyú is, ami a játékban már fellelhető társaihoz hasonlóan működik.
Siege Howitzer
Nagyon érdekesnek tűnik az új játékmód is. A Frontlines tulajdonképpen a Conquest és a Rush keveréke, és a DICE szerint jobban visszaadja majd egy igazi frontvonal hangulatát, mint az Operations. A meccs első részében mindkét csapat egy zászlóért harcol, és ha ezt sikerült elfoglalni, akkor jöhet a következő. Végül, ha sikerül elfoglalnunk az ellenfél főhadiszállását, akkor a játék átvált Rush-szerű módba, ahol távírókat kell megtámadnunk vagy megvédenünk. Végül pedig a legfontosabb, hogy négy új pályát is kapunk, melyek a következők: Verdun Heights, Fort Vaux, Soissons, és Rupture.
Az új pályák
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!