iPon Hírek

Battlefield 1943: Nem lesz nyílt béta

Dátum | 2009. 06. 21.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az EA DICE producere, Gordon Van Dyke elmondása szerint a publikus béta hiányát egy ingyenes trial-lal fogják kompenzálni az XBLA-n és a PSN-en. "Nem lesz béta, de lesz egy trial, hogy megerősítsd azt amit eddig is gondoltál a játékról, hogy ez lesz életed legjobban elköltött 15 dollárja."


Arra nem fogadna, hogy még a nyáron feltűnik az Xbox Live Arcade-en és PlayStation Network-ön a Battlefield 1943, de az ezeket követő PC verziót szeptemberre ígérik, szóval olyan nagy csúszás nem lehet. A játék tulajdonképpen a Battlefield 1942 újragondolása lesz. Kiegyensúlyozzák a kasztokat és a három térképet (Wake Island, Guadalcanal, Iwo Jima). Ha pedig a játékosok egyesült erővel eljutottak odáig, hogy már 43 millió szénalapú életformát továbbtessékeltek az örökkévalóságba, akkor kinyitnak egy negyedik térképet is, a Coral Sea-t. Van Dyke szerint ez körülbelül két hetet vesz majd igénybe, de ez teljes egészében a játékosokon múlik.

                       


Jövőbeni tartalmakról egyelőre nincsenek konkrét elképzelések, az pedig, hogy a Coral Sea kilockolható legyen, csak egy spontán ötlet volt Patrick Liu elmondása szerint.

A Battlefield 1943 ellentétben az eddigi realisztikusra vett részekkel, próbál inkább arcade, rajzfilmes stílus felé tendálni. Például repülőt vezetve dobhatunk bombát akár másik reülőre is, a sniperek ejtőernyőzés közben is tudnak lőni (célozni), mielőtt még földet érés közben elvágnák valakinek a torkát...

Squadokat alakíthatunk csata előtt vagy közben is, melyeket egyszerű attack/defend parancsokkal irányíthatunk. A Voice chat támogatott, de a klánok nem.

A Battlefield 1943 1200 MS pont lesz az XBLA-n, illetve 15 dollár a PS Network-ön.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. jadam92
2009.06.21. 13:27
VISSZA A HIRHEZ

én vajon kapok bétát? nekem az összes BF meg van eddig
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. ThePoweR
2009.06.21. 20:15
És ezt ki kérdezte?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. jadam92
2009.06.22. 17:10
aztán bannolgatni fognak egy véletlen Rammingért
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!