iPon Hírek

Battlefield 3 béta – csak ésszel

Dátum | 2011. 10. 03.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A DICE arra figyelmeztet, hogyha nem hivatalos szerveren Battlefield 3 bétázunk, az akár Origin accountunkba is kerülhet.

A játék társproducere, Bazajaytee arra kér, álljunk ellen a kísértésnek. Aki tört szerveren játszik, annak veszélybe kerülhet az acca, megváltozhatnak a statjai, vagy más problémák merülhetnek fel, melyek kizáráshoz vezetnek.

Akit az EA bannol, az többi meglévő EA játékával sem játszhat többé.

A hivatalos Battlefield 3 szerverek az operation Metro pályát futtatják, ahol 32-en játszhatnak Rush módban.

A Battlefiled 3 Steamen nem lesz kapható. Az EA saját online boltja, az Origin megnyitása óta kiéleződtek az ellentétek a Steam tulajdonosa, a Valve és az EA között, bár Gabe Newell, a Valve főnöke beismerte, hogy "van pár dolog, amit az EA jól csinál".

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

77. gab78
2011.10.03. 19:50
Inkább a csalók kiszűrésével kellene foglalkozniuk! Meg a sok szép bugocskával!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
76. AgreSSor_8...
2011.10.03. 19:58
ŐŐ igen egyetértek veled gab78 valóban van benne bug rendesen de ez csak béta!(remélem az eredetibe nem lesz ennyi)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
75. tetris
2011.10.03. 20:43
Radeon Dual-GPU kártyákkal (5970, 6990) artifacting van... Remélem kijavítják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
74. gezu1025
2011.10.03. 21:48
Rohadtul bugos és laggos, pont annyira, hogy ne tudjam eldönteni előrendelem-e.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
73. meszes
2011.10.03. 22:06
+ meg kérünk végre egy értelmes jó nagy Conquest mappát.... mert ez így nem adja közel sem a bf hangulatot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
72. gezu1025
2011.10.03. 22:13
Nemtom nekem jó ez a map. Valahogy élvezem, hogy (a BFBC2-vel ellentétben) itt nem lő le spam után fél mp-vel a csipa/tank/heli, nem robbant fel a tüzérség és egyéb károkozók. Hanem ott az ember, és amit tud azt tudja, nem pedig összemakkol a heliből UTASKÉNT.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
71. Lazahunter
2011.10.03. 22:34
"Akit az EA bannol, az többi meglévő EA játékával sem játszhat többé."

Ezt nem is értem. Azért, mert egy játékban nem tartom be a szabályokat (ráadásul bétában), milyen alapon fosztanak meg másik x játéktól, amiért kicsengettem a nem kevés lóvét??
Ezért is utálom ezeket az acchoz kötött letöltős rendszereket, mert azt csinálnak veled amit csak akarnak, és simán bukhatod az összes játékodat.
Ezért is kell mindegyiket külön accra regisztrálni. Amit lehet csak dobozosan veszek meg!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
70. Lazahunter
2011.10.03. 22:35
Egyébként meg javíthatnák a gamet, mert 20-30 perc játék után lefagy, és kvára unalmas újraindítgatni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
69. gezu1025
2011.10.03. 22:44
Nálam nemfagy.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
68. dimiona
2011.10.03. 22:58
Minden bug-ot u sem fognak kijavítani a kiadásig.. ez manapság már felejtős..
Nem azt a világot éljük már. Kiadják, azt majd másnap reggel jön hozzá neten keresztül a bugfix, akárcsak a witcher 2-höz vagy a Dead Island-hez..
Én a béta kezdete óta nyomatom vele, de még mindig vannak bugok a pályán, igaz h javítottak párat, de attól még jópár ott van..
Ez a webböngészőből indítás egy *uziság, frissen belépek, azt egyből kiírja, hogy lejárt a session-ön oO így nézek.. meg sokszor hibát ad, de betudom egyelőre a beta-nak..
UMP-45-öt remélem downgrade-elik mert elég imba lett.
Én előrendeltem már a LE-t.

@gab78: a Punkbuster nem fut a szervereken (még), mondjuk ez nem jelenti azt h kivannak szűrve a csalók
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
67. DogTheDog
2011.10.03. 23:04
Nalam az uj nV driverrel fel orankent fagyott,nelkule viszont ok.Jo kis jatek keszul megint,teljesen elegedett vagyok ezzel a terkeppel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
66. Keksz03
2011.10.03. 23:07
Lazahunter: nálam sem fagyott még soha! egyébként nagyon jól teszik h bannolják az accot összes játékkal együtt! miért kéne engedni h nyugodtan fifázzon ha egyszer a BF3-ban meg aimbotot használ? ha jól sejtem a szerződésben amit elolvasás nélkül accept-el mindenki, le van írva ez is és szépen elfogadod te is meg én is! csak én tudom h nem akarok soha csalni, tehát engem nem háborít fel, de rajtad nem tudok eligazodni!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
65. Keksz03
2011.10.03. 23:08
bf3-as nvidia driver bugos ha jól tudom! várjátok csak a megváltást!

Üdv: AMD user!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
64. Bangaro
2011.10.03. 23:10
Arról nem is beszélve, hogy quick match opcióval berak a gép tört szerverre.... én is csak néztem nagyokat hova tünt a szintem, meg minden unlockolt cucc, persze erről nem szól a fáma. "Hanem ott az ember, és amit tud azt tudja, nem pedig összemakkol a heliből UTASKÉNT." Ez szerintem így ebben a formában nem teljesen fedi a valóságot, egy sima wallhack PC-n erősen nem azt mutatja mit tud az ember. Sajnos már a béta alatt is előfordulnak érdekes jelenségek egyik match 0/9 a másik 32/11, ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem szedhetnek le, de azt sem, hogy 20 perc alatt leromlottak a reflexeim és elfelejtettem mit is kell csinálni. Az EA-t pedig ismerjük, csak a pénz számít semmi más. Ez az origin béta amiből pedig a játékot lehet indítani egy vicc.... Remélem az SWTOR megjelenéséig kijavítják a hibáit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
63. kockaharco...
2011.10.03. 23:24
Én nem értem mi van veletek, 1-2 bug mára már teljesen megszokottá vált
Egyébként alig van benne.
Üdv: AMD user!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
62. Lazahunter
2011.10.03. 23:47
Keksz03
"csak én tudom h nem akarok soha csalni, tehát engem nem háborít fel, de rajtad nem tudok eligazodni!"

Én sem csalok soha. De azon kívül, hogy a játékoknak egy a kiadója semmi köze egymáshoz. Pl egy offline játékot, amiért kifizettem a több ezer pénzt miért veszik el csak úgy azért, mert esetleg csaltam egy másik, tök más online játékban?
És az, hogy elfogadod az apró betűset, egy dolog ... nem is tudsz mást tenni, mert nem engedi telepíteni a játékot. De amikor megveszek egy gamet, nem fogadom el vele onnantól, hogy minden játékkal ami attól a kiadótól származik rendeltetésszerűen fogok eljárni. Kifizettem mindért a pénzem, ha valamelyiket nem úgy használom, ahogy kell, akkor csak az ahhoz tartozó 'szerződést' szegem meg.

Ez a multik hatalma, végülis azt tesz veled amit akar, mert kipipáltat veled 6 oldalnyi szöveget, amit kénytelen vagy elfogadni ha játszani akarsz a játékokkal. De ezzel alá is írod, hogy egy játék miatt elvehetnek tőled sok-sok másikat, pedig Te mindegyikért egyenként fizettél.

És ezzel nem a csalókat akarom védeni, nyugodtan tiltsák le az adott játékot, megtehetik, ugyanis nyilvántartják őket külön-külön ... hanem az ilyen elveket nem tudom elfogadni, ahol önkényesen elveszik azt, ami a Tiéd (még ha csak használati jog szerint is)!
Na ezért kerülöm az ilyen rendszereket nagy ívben. Csak ha rávisz a szükség, akkor használom, akkor is a megfelelő óvintézkedésekkel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
61. redoxi
2011.10.04. 00:08
remélem változtatnak ezen a squad rendszeren mert valami borzasztó ami most van , haverokkal egy órát kell szenvedni legalább , hogy egy squadba rakjon minket .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
60. dimiona
2011.10.04. 00:17
@Keksz03: az nVidia driver BETA driver, senki nem mondta h tökéletes, hiba mentes.. de elárulom neked, h nekem nincs vele bajom!
Nem is tudom melyik az a másik gyártó akinek a kártyáival annyi baj szokott lenni. hmm....áh, megvan, az ATI-sok! :] Elég sokszor panaszkodnak, vmint jópár játékot nVidia-ra írnak, nem hiába.
Volt radeonom, de soha többet nem kell..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
59. dimiona
2011.10.04. 00:19
@redoxi: engem meg haveromat nem is az h másik squadba rakott másik félhez *meg DDDDD bár nem meglepő, mert a matchmaking rendszernek vannak még hiányosságai
Mikor elkezdtem a beta-t akkor 12db lvl1-essel voltam, az ellenségnél meg 14db 10-20as szint közöttiek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
58. Merwenus
2011.10.04. 00:23
Ez az Origin mekkora egy hulladék. Régi EA-s accounttal beléptem programba telepítés után. Hibát írt, és OK CANCEL, ha OK kilép, ha Cancel, nem történik semmi. Kellett user ID, mert az még nem volt, de ezt nem írta hogy hogy csinálhatok, már létező accounthoz -.- hálisten ea.com-on való bejelentkezés után azonnal sikerült, de erről 0 infót nem kaptam!

Telepítem ezt a szutykot, elindítanám, nem lehet, nem tud kapcsolódni. Mondom oké, újraindítok, hátha.
Következő, játék indítása helyett behozza a böngészőt, és közli itt tudok becsatlakozni, ez nagyszerű. Rákattolok Quick Match-re, közli kell bővitmény, szuper. Telepítem azt is. Aztán azóta Generic error #1, amiből én tudom, hogy mi van.

Menjenek a búsba, ennél bonyolultabb módon nem is lehet ezt a szart használni 0 visszajelzés a hibákról, google meg rohadtul nem segít még, mert nem terjedt hálisten el még.

Kifizeted a játékért a pénzt, most már ugye CD-t nem kapsz, olcsóbb viszont nem lesz, és még amennyire lehet meg is bonyolítják az indítását, mert még véletlenül sem egy EXE elindítása és játszok, neeem, Origin, Böngésző, Játék, és innen fogalmam sincs mi lesz még, mert odáig hálisten nem engedett. Steam ehhez képest vidámpark, ott ha hibád van legalább szól, hogy mi a baja.

Ez meg egyenesen röhej, hogy meglopnak azzal, hogy bannolják az accountot, amire vettél 5-10 játékot, mert kipróbáltál egy tört szervert...bezzeg, ha warezolnék, rögtön az lenne a bajuk, pedig ebből tuti az lesz, ott legalább 1 Exe van jó esetben, és indul a játék!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
57. Merwenus
2011.10.04. 00:26
Jólvan, most valamit tallóznom kéne neki, de ismételten SEMMI infó, hogy mit szeretne, hogy betallózzak neki a gépen. (Quick Match, vagy join serverre való kattintás után)

És ezek nevezik magukat programozónak.

bocs, quick match-re ezt kapom: A generic game error was reported, please try again. ( code: 1 )

Join serverre meg szeretne valamit tallózni, játék telepítve van, Exe-t indítva böngészőben behozza battlefield oldalát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
56. Bangaro
2011.10.04. 00:40
Nekem kényelmes lévén Eset smart security van fennt, na abból le kell állítani a tűzfalat addig nem enged. Megjegyzem semmilyen netes játékkal nem volt eddig gond. A generic error code 1-nél nálam a megoldás mindent bezárni origint is (tálcáról is, mert ottmarad a rohadék) és újból elindítani mindent.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
55. LechooEdy
2011.10.04. 00:41
Nagyon nem is csináltam mást, mint az Origin által behozott BF weblap által felkínált szervereken játszom, huu, azért egy örök bann nem esne jól Nem mintha annyi játékom lenne
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
54. LechooEdy
2011.10.04. 00:46
Ha már a játék, akkor piszosul bugos, persze oké Beta...
Viszont remélem van pát apróság, de annál idegesítőbb dolog:
Amikor kinyírnak semmit nem tudok csinálni, nem tudok esc-elni se, se testre szabni, csak amikor már eltünt a holtest. És amikor vége egy menetnek miért nem lehet behozni egy menüt (Options, quite...)? És igen a squad rednszer elég trágya, mert smmit sem lehet beállítani... Amúgy penge, meg kell szokni pár dolgot, a VGA-m hűtés tuning nélkül több mint 60 fokra felmegy, pedig mediumon van, semmi AA, meg csak 8X Anis Filt. Viszont low-on is baromi jól néz ki!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
53. dimiona
2011.10.04. 00:50
@Merwenus: én a generic error #1-nél azt szoktam csinálni mint Bangaro. Más megoldás nincs, egyelőre. És télleg szánalmas ez az egész rendszer.
Nem tudom h mit akartak evvel elérni. Azt, hogy a statjaidat megnézhesse más is a neten, ahhoz nem kellett vna az eégszet így szétbuherálni, mert plö a WoW-nál is ott az Armory, de ahhoz nem kellett semmit feltelepíteni.
Visszatérve a join-olásra, ha nem tudsz belépni 1-re, 2-jára, akkor ne pipulj be, mert elég sokan nyomatják azért és lehet h azért nem jutsz be! Vasárnap du-n én már nem is próbálkoztam belépni mert fél órán keresztül csak error-t kaptam, h minden szerver tele van
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
52. Zolti77
2011.10.04. 04:10
A játék maga és ez az origin rendszer egyenlőre szánalmas, a game tele buggal idegesítő részekkel origin szintén. Játék eleve ez a belépés már fájdalmas legyen atom erőműhöz kapcsolt brutál géped mert fut origin böngésző és 1 game... ez vicc, aztán ez a rengeteg bug lelőnek a föld alól hulla elkúszik előttem bokrokból-fűből nem látsz ki de téged simán látnak mintha nyílt terepen mozognál. Fegyverek amcsi oldalon sniperrel egész fasza a távcső orosznál kicsi a látótér baromi nagy a távcső fekete része zavaróan szar vele lőni.0 balance a 2 oldal között és a legjobb a hasaljunk bele a betonba/aszfaltbe rész.A sebzések már csak hab a tortán RPG-vel oda lősz kidől 1 fa de az ellenfél csak megsebesül ugyan ez sniperrel 5 fejlövésbe miért kéne bele halni de ha engem lőne 2 lábon lövés is elég. Pont elég volt hogy ismét eldöntsem ezt az életben nem fogom megvenni letöltöm single részt talán megpróbálom azt annyi. Origin rendszer 1 szánalom barátot felvenni szinte lehetetlen folyamatosan az az üzenet vár hogy már ki küldtük a felkérést de havernál semmi nem látszik. Nagyon remélem hogy ez a szar nem kell majd SWTOR-hoz mert tuti tépni fogom a hajam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
51. Zolti77
2011.10.04. 04:12
Jah és ez a kill cam 1 vicc magát a killt nem látod csak azt ami utánna történt és azt is úgy hogy az ellenfél lábát nézheted ebből még véletlen sem tudod eldönteni hogy WH vagy AIM vagy bármi mással szedett le
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
50. Tibl
2011.10.04. 04:22
Van benne valami amit mondasz Zolti77. Én is kiprobáltam,és egyáltalán nem voltam elájulva tőle. Sokkal jobban istenitették mint amien lett. Igaz, hogy ez csak béta de, de végülis ez már a játékból egy rész. Ugyhogy, ha nem foglalkozok a buggal,meg a többivel, akkoris eléggé szánalmas.Olyan mintha egy szarrá tuningolt mapon counter strike- os emberek futkoznának . Ez eggy vicc, hogy csak egy példát mondjak. Na meg a grafika se olyan iszonyatosan menő , mint ahogy beállitották. Pedig szinte minden videot megnéztem rola, és ugy láttam akkor, hogy na ezt tuti megveszem. De be is igazolodott legalábbis az én szememben, hogy video alapján semmit nem lehet eldönteni. Majd elkezdesz vele játszani akkor.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
49. bajint
2011.10.04. 07:32
Az meg hogy nem lehet configolni a billentyűzetet és egeret az elég durva,így hogy balkezes vagyok
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
48. idiotelf
2011.10.04. 08:00
Tibl ... sztem baszót jó lett grafika is és a játék élmény is

Zolti77 - welcome to beta... jobb felül ki is van írva .. okos vagy te is cryman wikipédián néz utána mi jelent a beta és mire való után bug reportolj .. ügyesen leírtad az össze bugot a betából de közben még mindig nem futott át az agyadon a beta fogalom

Low birds
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
47. szegi2
2011.10.04. 08:04
Kipróbáltam, 5 percig bírtam. Ahhoz hogy az Options menübe lépjek meg kell születnem a pályán. De ha meghalok akkor tökmindegy hogy hol vagyok a menüben, automatán kilép és mutatja ki ölt meg. Ez elképesztően béna! Nem tudom behangolni a játékot mert egyből megölnek. Fél percet nem játszottak vele a programozók/felelősök ezzel az is biztos. Egy pozitívum van a játékkal kapcsolatban, az ALT+F4 működik.

Megvárom a véglegest, ha nincs pozitív változás megy a levesbe. Originen lett rendelve, szerencsére ott a Live Help Chat segítségével még visszamondható.

Egyébként az Origin is még csak béta állapotban van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
46. MaximumGam...
2011.10.04. 08:08
Remélem nem lesz olyan, eredetin hogy berak törtre... és csalásnak nézik.. és letiltanak minden játékom. mert akkor ..... a ...... ra
Tuti írnék nekik levelet... Terroristákat küldenék a gyárukra
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
45. yodamester...
2011.10.04. 09:13
Tibl!
Talán azért szar nálad a grafika,mert szaggat az 5850?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
44. ABU86
2011.10.04. 09:29
Ez csak egy béta, nem tudom mit vártatok tőle. Bug az annyi van benne, mint a szemét. Valószínűleg még egy korai stádiumban lévő verziót kaphattunk, legalább is nagyon remélem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
43. Lazahunter
2011.10.04. 09:42
Azok, akik "csak BETA"-znak azért ugye azzal tisztában vannak, hogy pl a BF:BC2 BETA-ja ennél sokkal jobb állapotban volt, kb egyetlenegy buggal nem találkoztam benne, ugyanabban az állapotban volt, mint ahogy megjelent a játék. Aztán azt se feledjük el, hogy lassan egy éve nyomják nekünk a jobbnál jobb minőségű extra videókat, aztán elénk tesznek egy olyan BETA-t a megjelenés előtt 3 héttel, ami hemzseg a hibától (leglátványosabb, ha olyan helyen kúszok felfelé, ahol szintkülönbség van, akkor egyszerűen átlátok a textúrán, az egész pályán).

Szóval szerintem mindenképpen jobbat tett volna a játék későbbi megítélésének, hogy ha egy minimális hibákat tartalmazó BETA.val jönnek ki, mint ahogy tették azt a BC2 esetében. Így meg nem csoda, hogy hemzseg a net a "megbántam, hogy előrendeltem" mondatokkal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
42. yodamester...
2011.10.04. 09:45
Az mitől lehet,hogy nem tudok belépni a bfbc2 be?UNABLE LOG IN ezt irja,mióta felraktam az origin-t.Valaki találkozott ilyennel?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
41. balikabo
2011.10.04. 09:54
Én toltam vele, semmi negatívumot nem hozott, azt vártam amit egy béta játéktól el lehet várni. Igen sajna sokan nem tudják m it jelent a béta. Akik szeretik pl a cs-t (source, 1.6, cz, promod) azoknak ajánlom szerezzék meg a bétá-t elképednének mien szar, de ez minden játékban így van. A béta lényege a bugok kiszűrése, a nem kívánatos elemek eltüntetése, a rendszer kezelhetőség megfigyelése, aztán vannak akik jelentik ezeket és patch formájában javítják őket, idővel a bugok eltűnnek és a játék kijön olyan formában hogy élvezze mindenki. Erről szól a béta ami egy test ezért is hívják BÉTA TESZTNEK.Csak akik fogalomzavarban vannak azok háborognak. A belépésről meg annyit hogy kb 5 perc volt megcsinálni hogy játszhassak, az origin leszedte a gamet, én elindítottam, csatlakoztam, játszottam, akiknek nehézséget okoz azok a saját gépükben és saját magukban keressék a hibát. A grafikáról meg annyit hogy nekem tökéletesen megy fullon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
40. nattila77
2011.10.04. 09:58
aki azt reméli, hogy a végleges a bétánál nagyságrendekkel jobb és bugmentesebb lesz az:
- nem játszott még korábbi battlefield betaval/véglegessel
- ebből következően hatalmasat fog csalódni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
39. BeZol
2011.10.04. 10:14
Sztem jó kis játék lesz ez. Engem is zavar a sok bug, de ott a bugreportos fórum, én is szépen megírtam nekik hogy mikkel találkoztam, és remélhetőleg ki is javítják a dolgokat, éppen ezért béta a béta. És már most tutira veszem, hogy megjelenés után max 2 héttel, mint anno a BC2-nél is volt, itt is jön majd egy jó kis bugfixes patch, és minden tök jó lesz
Én nagyon élvezem, hogy sok a kezdő játékos, mert rongyosra fragelem magam És hiszitek vagy sem, de 2.93as kd raitoval 34es szinten ti is letojnátok a sok kis bugot, és beletörődnétek hogy ez csak egy BETA.
Én csak egy vmitől féltem, hogy akadni fog a játék, és hát sajnos 1280x800-ban low beállításokkal is csak 40-45 fps környékén mozogtam, ami nálam már érzékelhető akadásokkal párosult, ezáltal megkeserítette számomra a metro-s pálya utolsó állomását, a nagy teres részt, ahol bizony leesett 35 fps-re is, és totál képregény volt.
Fél nap google-zás után hálistennek találtam használható 4ghz-es oc beállításokat a q9550-hez, és így bizony sikerült teljesen megszüntetnem a procilimitet a 4870 és 4890es crossfire rendszeremnél, és sikerült elérnem az átlag 55-60 fpst, és így pont jó minden, DE!
Mi lesz velem és másokkal, akik a 64 férőhelyes óriási pályán akarnak játszani? Nah engem most ez gondolkoztatott el a leginkább, és nem is a sok kis/nagy bug
Márpedig én videókártyát majd csak 28nm-eset veszek, mert sztem óriási előrelépés fog jönni, addig pedig kompromisszumot kell kötnöm
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
38. Zolti77
2011.10.04. 10:19
először is pár dolgot senki ne felejtsen el ez a játék 3 hét múlva boltok polcain lesz tehát amit BÉTA néven elindítottak ezt kapod meg ugyanis már régen lemezre került ez a program. Lassan már a logisztikai résznél tartanak vagyis szállítanak ezen majd ez első héten megjelenő patch fog javítani de mivel a "BETA" szervereken nem látom hogy tesztelnék a javításokat ( igen azt is kell tesztelni mert 1 hiba javítása hozhat ujj hibákat) egyenlőre ez számomra a kaki fogalmát hozza grafika elfogadható 5830 nem szaggat ultra felbontáson sem viszont szégyen ez az amatőr dolog hogy kell 2-3 vesztett meccs amire "kézre szabod" a játékot nem beszélve azokrol a dolgokról amik egyik oldalnak kedveznek míg a másikon szopsz már írtam ezt a távcsöves dolgot US oldalon kb 50% látsz vele a többit kitakarja a másikon meg talán 30% és akkora "célkereszt van benne hogy eltakarja a célpontot vicc az egész.....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
37. Csaber
2011.10.04. 10:25
Kipróbáltam nem rossz , de borzasztó bugog vannak ebben a játéknak , fél éve kellett volna ilyen állapotba lennie mert , most eltudom képzelni milyen lehet a többi pálya állapota

balikabo: igen idővel végül is az EA pl 6 év alatt nem tudott minden bugot kiirtani pl a BF 2142-ből szóval lehet máshol úgy van ahogy mondod csak nem az EA-nál
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
36. yodamester...
2011.10.04. 10:26
Na az vicces,hogy ultra beállitáson nem szaggat az 5830Mondjuk felbontást nem irtál.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
35. Zolti77
2011.10.04. 10:35
Full HD és ultra minden
és nem tettem fel az AMD BF3 driver-ét
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
34. Zolti77
2011.10.04. 10:39
Na meg ami zavar ezekben a BF játékokban és ez alól a 3 sem kivétel, hogy akik a fegyverek hangját csinálták életükben nem hallottak éles fegyvert elsülni ezek olyan hangon szólnak mintha valami mese filmből szedték volna 1 makkos puska hangját förtelmes
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
33. balrogh
2011.10.04. 10:53
Sziasztok. Azoknak írok akiknek hasonló a konfigjuk mint nekem Amd Phenom x2 6000+ 4850 512mb. Videókártya húzás nélkül sajnos 13-25 fps körül mozgott a játék, ami valjuk be őszintén élvezhetetlen. Felhúztam 700/1100 ra és, igy már lehet játszani. és 20-30/35 fps
így már sokkal jobban élvezhető a gém.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
32. balikabo
2011.10.04. 11:03
Érdekes kicsit, nekem öcsémnek egy 4850 karija van 512 mb, 4 giga ram(ddr2), és egy X2 Athlon 250 szaggatás nélkül megy neki....Nem mondom hogy fullon tolja de nem szaggat és fut. Nekem X3 phenom II, 6 giga ram és egy 6870 asus 1 Gb kari és fullon megy akadás nélkül..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
31. noPublicFG
2011.10.04. 11:22
EA Origin = Engeded, hogy a géped online, folyamatosan scanneljék. (Benne van a felhasználói szerződésben.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
30. noPublicFG
2011.10.04. 11:40
idiotelf #30
A játék várható magyarországi megjelenése: 2011. október 28.
Tegyük fel megjelenik novemberben...
Na de kérem, ez egy Béta verzió, ami után itt a megjelenési dátum. Ezt a temérdek hibát 4 hét alatt kijavítani? hahahaha
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
29. noPublicFG
2011.10.04. 11:58
BeZol
"bizony leesett 35 fps-re is, és totál képregény volt." Valamit nagyon benéztél.
Vagy nem 35 FPS, vagy nem képregény.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
28. Lazahunter
2011.10.04. 12:21
balikabo
"Erről szól a béta ami egy test ezért is hívják BÉTA TESZTNEK."

Hjaj, ez csak a multi rész OPEN BETA tesztelése ... a CLOSED BETA már régóta ment, tehát rengeteg alapvető hibát rég ki lehetett volna javítani ... a multiplayer open beta-kon már nem szoktak ennyire amatőr hibák lenni, leginkább a net kód finomhangolásáról, a terheléstesztekről és a balanszolásról kéne szóljon
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
27. Csaber Lazah...
2011.10.04. 12:33
Ez igaz , az igazi" függők "(napi 8-10 órán át toljáka bétát a pályát már most mint a tenyerüket ismerik) most sem csinálnak mást belebújnak a texturába te nem látod őket lelőni sem lehet így és lelőnek mint a kutyát 15 perc játék után meg is untam ezt így nincs értelme kipróbálni sem nagyon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
26. idiotelf
2011.10.04. 13:55
noPublicFG = Beta. valaki reportól kőkeményen nem lehetetlen kijavítani majd ha kijön a teljes és maradnak ezek az idegesítő bugok mert tény hogy fos szar így... úgy vagyok vele hogy a itteniek kb szerintem 80% nem fogja megvenni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
25. Bangaro
2011.10.04. 14:35
Vajon miért nem játszhatunk a Caspain Border pályán?
Mert minden jól működött rajta...
A BF:BC2-ben nem volt ennyi hiba. A szerver keresés nem ment, meg volt egy pár "apróság". De ez.... hiába mondják, hogy ez több mint egy hónappal ezelőtti verzió.... kamu.. miért nem az újat teszteltetik? Miért egy olyat kell a nyilvánosságnak bemutatni amiben hemzsegnek a hibák és állítólag már kijavították őket? Akkor minek a bug report, ha már egyszer ezeket kijavították? Mellébeszélés, de ne legyen igazam. Egyelőre ez hatalmas presztízs vesztés, mind a kiadónak, mind a készítőknek és a csalódott embereket nehéz lesz visszaszerezni. De nyilván erre az EA tesz magasról...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
24. cortez75
2011.10.04. 17:37
Nekem nagy csalódás a BF3. Nagyon vártam, de szinte biztos, hogy nem fogom megvenni. Most ne jöjjön senki azzal, hogy ez Béta, és hogy ki lesznek javítva a hibák. Ezek a hibák már a BC2 -ben is benne voltak, vannak. Gondolok itt a "bekanyarodó" lövedékekre, ha egyszer meglőnek, nem tudsz elbújni, a fedezék mögött is sebződsz-meghalsz. Az ellenfélbe 2 méterről belelősz 1 tárat...semmi, megfordul, két golyóval elintéz. Ezeket nem fogják kijavítani, mert valószínűleg Engine hibák.
A BF3 -ban még külön "szép", hogy minden olyan kékes árnyalatú, hogy a szemem kifolyik, mire meglátok valakit. Szerintem a szép grafika kevés egy játékhoz, ha a játékélmény meg nulla. Sok-sok év Battlefield-ezés után keresnem kell valami más multit. Szomorú vagyok, és mérges.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
23. yodamester...
2011.10.04. 18:00
Most találkoztam csalóval!Ez hihetetlen,hogy még bétán is vannak.Mindet agyon lőném,és nem a játékban!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
22. Dorf3in990
2011.10.04. 18:35
Persze hogy tele van a béta bugal, hiszen egy teljesen új grafikus motorra épül a game! BC2 bétájánál azért ne feledjük, hogy a fejlesztők már láthatták előtte a motort "élesben", hiszen az 1943 is már az 1.5-ös motort használta, ami 2009 Júliásában jött ki, a BC2 bétája meg November közepén kezdődött!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
21. sensorprim...
2011.10.04. 18:52
a felszínen a sok növényzettől semmit nem látok
utoljára a 2142-őt toltam ahhoz képest ez káosz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. BeZol
2011.10.04. 18:53
Én érzékeny vagyok az fps-re, ezért számomra 45fps alatt élvezhetetlen a játék, mert érzékelem a lassulást mikor rántok rá a gyerek fejére. És igen, mikor kinti részen lemegy 35 fps-re, nah az nekem már képregény. Ezt sikerült kiiktatni most 4ghz-re húzva a procit, és így legrosszabb esetben is max 45re megyek le, ergo pont jó erre a pályára, de félek a nagyobb pályáktól
Fraps-szel néztem az fps-t természetesen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. Heroes27
2011.10.04. 18:54
srácok, ne kúrjatok már fel, hogy ennyire szar. Én sajnos nem tudtam eddig még kipróbálni, nagyon de nagyon megvenném, de hát ezek után? Nem csak itt olvasom a hót negatív kritikákat, de külföldi, meg hazai gamer lapokon is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. yodamester...
2011.10.04. 19:17
65-95 fps,hbao of,motion blur of,házak textura high a többi ultra 1920x1080-ban!

A növényzeten meg át lehet látni hőtávcsővel
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. idiotelf
2011.10.04. 19:21
Heroes27 te is egy madár vagy.... a Beta cím szó neked sem mond semmit
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. idiotelf
2011.10.04. 19:24
nem baj hogy a sok kritikus nem veszi emg annál kevesebb lesz a bird
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. idiotelf
2011.10.04. 19:27
vki csináljon egy játékot min bf3 grafika kell és egy ilyen szintű bétát csináljon jah és bug nélkül ha letesztek egy ilyet az asztalra akkor magyarázatok úgy álltok hozzá mintha olyan egyszerű lenne egy ilyen fejlesztés semmire sem gondoltok ti ilyenek az igazi madarak mint ti... rakjál fel egy béta firefoxot vagy winrart vagy bármit akkor is magyarázni fogsz hogy így bugos úgy hibás gondolom ott sem tűnik majd fel a béta dolog
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. Tibl
2011.10.04. 20:39
Béta igy béta ugy. Ez maga a játékból egy szelet. Ugyanilyen ratyi lessz a rendes változat is. Max ezen azon kicsit még finomitanak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Dorf3in990
2011.10.04. 21:00
Még mindig jobb mint az Activision üzletpolitikája! CoD2 óta, vagyis 2005 Novembere óta ugyanaz a grafikus motor, csak a textúrákat meg az effekteket csinosítják részenként egy kicsit!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Heroes27
2011.10.04. 23:18
idiotelf:

Csak az a madár érzi, hogy ez már semmit se fog változni, ráadásul úg,y hogy a madár midnen nap 10/8 negatív kritikát olvas. Tehát jah, a madár most befosott.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Csaber Heroe...
2011.10.05. 09:41
Az a baj vele hogy kb az adminok pl csak azért vannak jelenleg ha belesel a teszturába és senki nem öl meg akkor ő megöl , a hibák tömegével mellé mindenki kb úgy csal ahogy tud tegnap óta minden szerveren kikapcsolva a punkbuster , így erősen próbálkoznak a csalók a nagyon ráérő emberek tudják hol vannak a bugok így kihasználják őket , ezáltal ők sokkal jobb fegyverekkel vannak és így kb esélyed sincs ellenük meghalsz kb 10-szer mire megölsz talán 2-őt , így a" rutinos "játékosok csak kempelnek a bugban igazából ha ezt " díjaznák" egy felszólítás után egy kicked-el sokadjára bannal az adminok akkor volna értelme felmenni , az első 2-2.5 nap jó volt mindenkinek volt esélye csak a reflexek (na meg néha a szerencse) döntött most már nem , csak mazohistáknak és akit nem érdekel hogy 20-szor meghal de legalább körülnézett a pályán azoknak ajánlott . Én lerendeltem a Limited editont még a múlthónapban de erre a pályára nem fogok jó ideig felmenni az tuti
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. yodamester...
2011.10.05. 12:42
Sajnos ez igy van Csaber,itt ez a videó ,hogy sok a csaló!
Ez 1 a sok közül:http://www.youtube.com/watch?v=aU3TRlwEFmE&feature=related
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Heroes27 yodam...
2011.10.05. 13:00
yoda, ez gusztustalan. Ez kész vicc, ami ma megy. Azt játszál egy jót, ráadásul aki tett fel vidit, csak annyit látsz, hogy meghal feszt. Na ennek sok értelme van, mit ne mondjak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. yodamester...
2011.10.05. 13:09
Ne is mond.Tegnap nyomtam kicsit és találkoztam az ellenél 2 fickóval aki már elég nagy rangban volt/valami aranyszinű sas,rajta egy 4-es szám a másiknak 5-ös.Már az gyanus volt,aztán daráltak is mindenkit,irtam hogy basszák meg az anyjukat,de azt irták,hogy amatőr kölyök vagyok.Remélem nagyon jó lesz a Pb ha megjelenik a rendes.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. BeZol
2011.10.05. 14:34
Ez egy láma még ezzel az aimbotos-wh-s szarjával is... Csak kár hogy bokorban kiszúrna
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. djdanee
2011.10.05. 15:53
Én már várom. BFBC2 is tetszett, viszont későn vettem meg és már mindenki vágja a pályákat, taktikákat, fegyvereket én meg bénázok. Betát látva viszont itt lesz esélyem, csak nem fél évvel megjelenés után kell kezdeni.

Ami nem tetszett az a squad rendszer illetve a rombolhatóság egyes helyeken, bár ha jól tudom jobb lesz a teljesben, csak bugok miatt kikapcsolták betában.

Amivel jobb lesz (elvileg), hogy végre nem lesz level 50 engineer védő aki 1 tankkal végtelenségig feltart bármennyi védőt (nem lehet akármikor, akármeddig javítani majd a járműveket). Sziklák mögött campelő snipereket könnyebben észrevenni a távcsövükön megcsillanó fény miatt. Hasalás bejön. Amit páran írtak, hogy fedezék mögött halál, kanyarodó golyók - ilyet én nem tapasztaltam. MOHban találkoztam vele, itt a betában nem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2011.10.06. 05:25
Elég nagy hülyeséget irtál. Mért ennek nem ugyanaz a motorja, kisebb változtatásokkal, min a bf2-önek?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. AgreSSor_8...
2011.10.06. 12:23
Jó lesz ez majd meglátjátok ha kézhez kapjátok!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. vadaaasz
2011.10.06. 14:53
bocsi ez most lehet hülye kérdés
ez most új motort kapott nem? mivel itt ott bc2 feelingem vannak...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Tibl
2011.10.06. 16:57
Ugyanaz a motor.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Porty Tibl
2011.10.06. 17:27
A BC2nél Frostbite 1 továbbfejlesztett motorja, ez meg Frostbite 2, tehát ennek új a motorja, ezért is más a gépigénye, mozgások stb. Igaz hogy hasonlít, mert ők csinálták, de nem ugyanaz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!