iPon Hírek

Battlefield 4 Levolution videó

Dátum | 2013. 08. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Battlefield 4-gyel kihasználnak minden lehetőséget a szereplésre az idei Gamescom-on, de nem bánjuk, mert nagyon látványos videókat mutat az EA és a DICE. Az EA sajtókonferencián már említett 'Levolution' a legújabb képsorok témája, és szerencsére nem mutogatnak benne semmi olyat, amit már láttunk volna korábban. Alexsander Grondal kommentálja a videót, amelyben végigmennek a dinamikus események fajtáin. Ezek a kisebb befolyásolható környezeti elemektől egészen a játékélményt gyökeresen megváltoztató dinamikus eseményekig kiterjednek. A bemutatót kísérő blogbejegyzésből azt is megtudhattuk, hogy a Levolution rendszer egyszerű scriptelt események terveiből nőtte ki magát, amik automatikusan történtek volna meg adott idő lefolyása után. Az ok, amiért mégis egy komplex, játékosok által befolyásolható rendszerré vált, az az volt, hogy a Battlefield 3 Caspian Border térképén rengeteg játékos próbálta felrobbantani a tornyot. A DICE ezek után kitűzte zászlajára a interakciós lehetőségek maximalizálását. Lesznek hátrányok és előnyök minden ilyen eseménynél, így fontos csapat szinten eldönteni mielőtt valami radikális irányba vinnénk az eseményeket. Nem utolsó sorban az is kiemelendő, hogy egyes események például csak bizonyos játékosokra lesznek befolyással. Egy repülőt vezető pilótát például nem sokban zavar majd egy felhőkarcoló leomlása (hacsak nem épp arra repül és eltalálja a törmelék).
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

13. Sr4c
2013.08.23. 09:50
Inkább oldják meg, hogy ne legyen tele büdös csalókkal a multi, máris jobb játékélményt nyújtana. -.-'
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Samupitecu...
2013.08.23. 10:18
@Sr4c

éééééés ott a pont
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. ltg.ltg001
2013.08.23. 10:28
Az is elég lenne nem néznék hülyének a vásárlókat.

Ha valaki nem hallotta volna FB3-ra átkonvertált pályák: Firestorm, Metro, Oman, Caspian lesznek az egyik DLC-ben ami már megvan még 1x megvetetik.
Jah igen "FB3" motorral az már teljesen más már nem ugyan az a pálya lesz

olvasnivaló:
[LINK]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Butchy
2013.08.23. 10:47
Csalók voltak vannak lesznek minden játékban
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. SonicTheHU...
2013.08.23. 11:09
Hagyjuk már azt a szájbavert felhőkarcolót a fenébe is. Meglátom már sztrókot kapok annyit tolták már az arcunkba ezt a szart. És bocs, én imádtam a Bf3-at amíg szét nem barmolták mindenféle tapaszokkal meg okoskodással... Regényt lehetne belőle írni mi mindent rontottak rajta. "Bad Luck" anyádéknak is... Sanszos h a Bf4 is hasonlóképpen fog járni. Néztem a tegnapi Bf4 vidit és feltűnt h MOHAA-ból kivett fegyverropogást hallok. Ha pontos akarok lenni, az MP 44 hangja több fegyvernél is megszólalt. És sírva könyörgöm árulja már el vki h mi köze van a szélerőműnek az időjárás befolyásolásához? Felrobbantod és jön a monszun? "Há mingyár dobok egy szmájlit" És be fogtok szarni amikor majd elkezdik robbantgatni az Mo határmenti szélturbinákat miközben egy csapat várni fogja a Fertő tónál h mikor sodródik partra egy fregatt...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. wishformor...
2013.08.23. 11:17
de sok lett hirtelen a codfanok száma itten, nem savazni kell a bf4-et, szimplàn nem kell megvenni, ennyi...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Sr4c
2013.08.23. 11:27
wishformore: CoD: hagyjálmár, az még nagyobb trutymó

Itt kizárólag az a problémánk, hogy:

LÁTJUK MILYEN JÓ-T LEHETNE CSINÁLNI BELŐLE, ÉS MINT MINDEN MÁSNÁL ITT IS DIREKT ELRONTJÁK, LEBUTITJÁK, HOGY MÉG 10 BŐRT LE TUDJANAK MAJD HÚZNI A NÉPRŐL, HOGY ÚÚÚ A BF8 BAN MÁR VALÓSÁGHŰ HANGOK LESZNEK.

Lópikulát, a 3-at olyan szinten vártam, hogy ihaj, toltam is 3-4 hónapot, aztán kifogyott a lendület a millió cheater miatt és nem is a cheaterekkel volt a baj, hanem, hogy az EA magasról tett rájuk....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Dorf3in990
2013.08.23. 12:52
Én eddig érdekes módon nem sok csíterrel találkoztam Bf3-ban, pedig több mint 500 órám van már benne! A megoldás ellenük szerintem "egyszerű": olyan szervert kell keresni, ami komoly anti-cheat rendszerrel rendelkezik és ahol az admin tevékenység is viszonylag aktív! Én találtam is magamnak ilyen szervert, ahol ráadásul élvezetes is szokott lenni a játék és azóta máshol nem is nagyon játszok!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. xilence
2013.08.23. 13:17
Sr4c - és többiek ! Nem csíterrel találkozol te, hanem valakivel aki a bf előtt éli az életét, és jól nyomja, vagy te futkározol, ő meg pl: guggol, ő kempel a sarokban te meg állsz a pálya közepén. Multiban mások ellen játszol, nem a gép ellen, ezért el kell fogadni, hogy lelőnek, és hogy igen, lehet 100 emberből aki szembe jön veled 80 jobb nálad és belő. (Máig bf3 multizok, és tapasztalatom szerint a nagy ego emberek ott hisztiznek ha lelövik őket, és minden második embert lecsítereznek. Ezeknek nem kell játszani, nem kötelező) Egy példa: Nekem jól ment első helyen végeztem ~ 50/5 ös stattal csítereztek engem az ellen csapatból, egy gyerek aki meg velem volt ott hisztizett, hogy a másik csapat csítel. Szánalom ez.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. nferi1 xilen...
2013.08.23. 13:30
Tény hogy vannak cheaterek és makro huszárok.
De nem olyan mértékben mint amit sokan hinni szeretnének. Sokan nem bírják elviselni hogy ha valaki jobb náluk, ezért jobban érzik magukat, ha azt mondják/hiszik, hogy csak azért "alázta" az ellenfél mert csalt.
Mint előttem is írták, jól beállított, bejáratott, korrekt aktív adminnal rendelkező szervereken kell játszani. Netalántán néhány ismerőssel, baráttal közösen , így még csapatmunka is jobban megy.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. nferi1
2013.08.23. 13:40
ltg.ltg001
Sokan kedvelték ezeket a pályákat.
Ha neked nem jönnek be, akkor ne vedd meg.
Vagy ott áll egy EA-s ember fegyverrel a kezében és kényszerít a vásárlásra?
Elárulták hogy milyen pályák lesznek benne? El tudod dönteni, hogy kell e vagy nem?
Én speciel örülnék, ha BF2-es pályákat is visszahoznának.
Úgy állítod be mint ha zsákbamacskát vetettek volna meg veled.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Porty
2013.08.23. 14:03
Eddig jónak tűnik az elgondolás.
A BF3 pályákról meg annyit, hogy hiányozna is, ha nem lenne áthozva pár a 4be, akinek meg nem hiányzik, az nem veszi meg. Én személy szerint a Karkand pályát hiányolom, de az is már a BF2ből áthozott map, szóval nem valószínű, hogy újraáthozásra kerül

Dorf3in990 - Amit nem értek/tudok, milyen szerveren érdemes játszani, ahol hasonló vagy jobb skillezettel rendelkezők ellen lehet menni, mivel ott lehet fejlődni igazán, habár én csak "casual" szinten tolom, de azért ügyes vagyok és jó lenne a BF4ben jobb lenni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. SzAdamAndy
2013.08.23. 17:08
Pc-n még nem toltam szóval nem tudom milyen cseatek vannak, a makrózásról halottam és az még undorítóbb mint a cseat mert legális így a dice leszerja hogy makrózik valaki (AS-VAL single shot és mégis full auto, visszarúgás nincs és mindíg ugyan oda megy a golyó). PS3-on nem találkoztam cheaterrel csak skillesebb emberrel meg néhány töketlennel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!