iPon Hírek

Battlefield 4 - multiplayer kaszt felszerelések

Dátum | 2013. 08. 19.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Battlefield 4 kasztok kaptak egy kis törődést felszerelések tekintetében. Most vethettek egy pillantást a továbbfejlesztett Support, Recon, Assault és Engineer karakterekre. A Battlefield blogról megtudhattuk, hogy lesznek kínai, orosz és amerikai variánsai is minden kasztnak.
Alan Kertz tervező szerint a BF3-as kasztokat használták kiindulópontnak, csak több rugalmasságot és alszerepeket akartak hozzájuk adni. Példaként a mérnököt (engineer) hozták fel, akinek sokkal több járművek ellen bevethető fegyvere lett. Másként kell semlegesíteni a járműveket és a fegyverirányító rendszerek működésén is finomítanak. Összességében véve a mérnöknek több taktikai lehetősége van, mint korábban. "Ebben benne van minden, a nagy sebzésű fegyverektől - amiket nehezebb használni (mint RPG-7V2) - egészen az alacsony sebzésű "okos" fegyverekig (mint az MBT LAW), de ne hagyjuk ki a közönségkedvenc Wire Guided Engeneer Missile-t sem (FGM-172 SRAW), ami a BF2-ből lehet ismerős." A Support kiteknek is több támadó opciója lesz, tarthatnak C4 pakkokat és BF3-as claymore-okat. Visszatér az XM25 az ellenség kordában tartására, a távirányítható aknavetővel pedig messziről is oszthatjátok az áldást. A kaszt mostantól használhat karabélyokat és DMR-eket, így keverhetitek a tüzelési stílusokat. A Recon kapott egy kis erősítést mozgás fronton és visszatért a BF2-es Spec Ops játékstílus. Aggathattok rá karabélyt, C4-et vagy Claymore-okat, mozgásérzékelőt és már mehettek is az ellenséges vonalak mögé. Örülhetnek a tradicionális mesterlövész szerepért rajongók is, újragondolták ugyanis a hozzájuk tartozó mechanikákat és kiegyensúlyozták mesterlövész puskákat is. Megadhatjátok a célzási távolságot és jöttek plusz optikák és kiegészítők. Nem utolsó sorban pedig a Recon játékosok is segíthetik csapatukat MAV, T-UGS és Radio Beacon használatával. Az Assault továbbra is maradt a frontvonalak fegyverese és orvosa. Lehet nála orvosi csomag, defibrillátor és gyors ellátáshoz való First Aid Pack (egy katonára rak HOT-ot), valamint 40mm-es Flash Bang töltény, amivel gyorsan lehet biztosítani egy szobát. A Battlefield 4 november 1-én jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A next-gen konzolok megjelenését követően természetesen érkezik a PS4-es Xbox One-os változat is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Trevize198...
2013.08.19. 10:04
Látom a nagysikerű "az assault legyen néger" akkor megmarad
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Samupitecu...
2013.08.19. 10:30
szerintem még mindig a BFBC2 kasztkiosztás volt a legjobb. elősegítette a csapatmunkát. A 3ban és ezek szerint a 4ben is mindegy lesz, hogy milyen kasztot választasz, mert kb bármit kihozhatsz belőle. Marad hát az Arma 3
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. creedszl
2013.08.19. 16:56
Már most látom micsoda hőbörgések lesznek mert már az elején nem lesz balansz a kasztok közt és a fegyverek közt sem.megy majd a rinya ezerrel majd jönnek a patchek amiben gyengítenek ezen azon akkor meg majd amiatt megy majd a picsogás...még azt hiszem jó ideig maradok a 3-nál.a 4 megjelenése majd kicsit letisztítja a játékosok táborát...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. epyn
2013.08.19. 21:31
Nekem aztán teljesen mindegy hogy néz ki a játékosom,úgysem látom.
Miért ez a nagy nyáladzás,úgyis mindenki a killekre fog menni,hogy pörögjenek a pontok.Lehet pont ezért meg sem veszem,elég nekem a jó öreg 3 is.Van még felfedeznem benne.A premium map-ok felével nem is játszottam még.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Lazahunter
2013.08.19. 22:19
Samupitecus - 2013-08-19 10:30:50

Arma3? Béta alapján ... not!
Ugyanolyan bugos és 'merev' és illúzió romboló, mint a 2. rész. Lehet a grafika jobb, de minden egyéb a régi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Samupitecu...
2013.08.20. 20:41
Lehet, hogy merev, meg bugos (a BF3 is a mai napig az), de nem akartam őket egy kalap alá venni, mert az egyik FPS, a másik inkább szimulátor. Lehet, hogy kicsit felnőttem, jobban tetszik a reálisabb harc illetve a pályaszerkesztés lehetősége jön be nagyon. Meg a többiek által készített tartalmak. Nekem ez időtállóságot jelent, ami a BFnél kiegészítőket és új címeket jelentenek, pénzért.

písz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!