iPon Hírek

Battlefield: Múlt és jövő

Dátum | 2012. 08. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A DICE fejes, Karl Magnus Troedsson a GDC Europe-on ma örömmel jelentette be, hogy a sorozat a 10. születésnapját ünnepli. Nem mellesleg a fejlesztőcsapat is 20 éves lett idén. Jó sok tortát és ünneplést kívánunk nekik.
 
A kezdetek óta több mint 50 millió játékos fordult meg a Battlefield játékok virtuális csataterein, Troedsson elmondása szerint a fejlesztők még mindig odavannak a szériáért és legfontosabb címükként kezelik. Múlt november óta 12 millió példány fogyott világszerte a Battlefield 3-ból, a kanadai Amazonon fel is bukkant a Premium Edition, valószínűleg ezzel a kiadással szeretnék megünnepelni az évfordulókat.


A Battlefield 4 2013-ra várható majd. Túl sokat nem tudunk róla, de azt igen, hogy napjainkban játszódik.
 
"Rengeteg dolog inspirál minket azzal kapcsolatban, hogy hogyan is kéne folytatni a sorozatot. Rengeteg rajongói visszajelzés, piackutatások és természetesen a saját magunk ötletei. Nem csak egyetlen dolog van az asztalon" - nyilatkozta Troedsson a GDC-n. 
 
"Szeretnénk ennél a stílusnál maradni, szóval napjaink lesznek. Úgy érezzük, hogy itt meg tudunk maradni és folytatni a szériát. A Battlefield 4 nagyon sikeres lehet ebben a környezetben." Azt is elejtette, hogy később talán egy Bad Company 2 folytatást is csinálnak valamikor...
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. hmisi
2012.08.13. 16:53
Félek, hogy nagyon hasonló lesz a 3hoz és így rálehet sütni a rókabőrt, mint anno a modern warfare2re. Remélem, azért tudnak elég újítást tenni bele. Kénne jobb stori, pl bad companyé az jó, akkor grafika maradhat csak legyen kisebb a gépigénye+ még jobb fizika kell! Ja még egy fontos dolog! Legyen lelke a játéknak! Jó a bf3, de vhogy nem tudok vele igazán azonosulni. Anno bf2 szerethetőbb volt. ( cod8 singlije nekem jobban tetszik és ezért azzal jobban tudtam azonosulni.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. BlackZodia...
2012.08.13. 17:10
Én eredetibe megvettem, de a single-be bele se néztem teljesen hidegen hagy Inkább a multit hegyezzék ki mint a single playert... imho
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. HeverAdam
2012.08.13. 18:38
akkor a battlefield 3 mikor játszódott! a hidegháború idején?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. hegyitaho
2012.08.13. 18:54
sajna soha nem fognak bf2 magasságába felérni mert konzolokra készülnek 1sősorban
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. zvigh
2012.08.13. 19:27
hegyitaho,
én is ettől tartok.
Nevetségesek ezek a konzolok. Az életem első és egyben utolsó konzolja ez volt (1990-ben):
http://www.computercloset.org/atarixegs.htm

/Kijavítottam a linket. - str/
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Feris
2012.08.14. 09:34
Már a BF4-el vannak elfoglalva amikor a BF3 teli van hibákkal, de bezzeg jönnek a kiegészítők és a játék ugyan olyan idegesítő bugtöltelék. Ha talán lenne még egy közösségi bojkott és felsorolt hibákkal hogy azt javítsák amit kell és nem azt ami jó. Akkor talán még jobb játék lehetne!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. sensorprim...
2012.08.14. 20:55
Elég szomorú hogy a piackutatás érdekes módon mindig Amerika jelenlegi háborújának a környezetében játszódó játékokat emeli ki.
Nekem már kurvára elegem van ebből a minden iraki terrorista propagandából/helyszínekből.
Rohadtul unalmas a téma.
A sorozat összes része meg volt kivéve bad company-kat, és a legjobb a 2142 volt.
Ez a Bf3 egy nagy rakás lócitrom, és nem technológiailag hanem a lerágott csont effect miatt.
Jól megy az MW (nahát iraki és egyéb terroristák az enemy) és akkor most a BF-nek utánozni kell a témát mert a másikat sokan veszik?
Erre bejelentik a következő téma ugyanez..... na asszem többet BF felé se nézek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Woodstock
2012.08.15. 00:21

Sensorprime
Az amúgy megvan h oroszok ellen harcolsz a játékban?
De egyébként egyet értek veled ez olyan mint anno a II. VH-s játékok h a csapból is az fojt a medal of honor után,aztán nagy újítás volt h legyen a jelen valami kitalált konfliktus...de most meg már ez az unalmas,sztori szempontjából.
Bár az igaz h multiba meg nem szívesen játszanék kitalált fegyókkal ott inkább legyen "realitás"...de Semmi más nem kéne csak az h legyenek EREDETIEK!!!!!
Nem hiszem l h nem lehet valami egyedit alkotni mint kb 5-7 évvl ezelőtt jellemző volt a játékiparra...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. balikabo
2012.08.15. 13:07
sensorprime akkor te aztán eszméletlen sokat BF3 mazhattál ha még azt sem vágod hogy az oroszok ellen mész... de azért fröcsi megy. A BF3 korszak alkotó játék, rengeteget játszottam vele, és az elődjeivel is, rengeteg más fps-el is toltam többek között a COD-al is de a BF3 hoz még csak hasonlóval sem talákoztam. Talán a Bad Company 2, ami szintén ütött. Az elmúlt héten vettem rá magam hogy kitoljam a single-t bf3-ba és nekem irtózatosan tetszett, a rövidsége volt az egyedül amin változtatni kellett volna(6,5 óra volt a legnehezebb fokozaton). Viszont az a 6,5 óra egyhuzamban eszméletlen jó volt, mintha egy 6,5 órás film lett volna kerek történettel amiben még játszhatom is. A BF3 lényege a multi, káprázatos, és fele annyi bug sincs benne mint amiért te itt sírsz. Javítják folyamatosan, nincs vele semmi baj. Nincs jelenleg még 1 olyan harci szimulátor ami csak megközelíteni tudná a BF3-mat mind grafikailag, mind játékmenetben, vagy akár a felsorakoztatott arzenálban. Gondolok itt a járművek, fegyverek, kiegészítő eszközökre stb.. Hanganyaga eszméletlen, szóval korszakalkotó játék. Sokszor elgondolkodtatnak a fanyalgók. szerintem nekik semmi sem jó. Ti vagytok azok akiknek ilyen igényeik vannak miket soha de soha nem fog tudni kielégíteni egy játékkészítő cég sem. Ha kijön az eddigi legjobb nektek annál is jobb kell, ha kijön annál jobb akkor nektek annál is és így tovább. Én személy szerint élvezem, gyönyörködöm benne, és ha jön a jobb akkor annak csak örülni fogok, nem fanyalogni. Woodnak meg annyit hogy egyedit egyre nehezebb alkotni, egy lövöldözős játékot nem lehet sajnos végtelen féle képpen kiadni, véges lehetőség van mert mint mondtad legyen "eredeti" hát azt megkapod, most ezen ujítani nem lehet már mert akkor már nem lesz eredeti. Ezt csak szépíteni, foldozgatni frissítgetni lehet új storikkal, új helyszínekkel szebb környezetben. Ez olyan dolog mint a film ipar, 100 éve hogy készítünk filmeket egyre több műfajban egyre többfélét, egy idő után már csak feldolgozások, átírások, újrafeldolgozások vannak szebb jobb köntösben(néha mondjuks ajna még az sem) egyre nehezebb előrukkolni ujjal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. eje75
2012.08.15. 14:40
balikabo, Woodstock : nem tűnt fel, hogy az elején a homoki négerek ellen kell tolni? Megnéz, gondolkodik, és utánna beszél, vagy (ne adj Isten) kioktat...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. eje75
2012.08.15. 14:40
balikabo, Woodstock : nem tűnt fel, hogy az elején a homoki négerek ellen kell tolni? Megnéz, gondolkodik, és utánna beszél, vagy (ne adj Isten) kioktat...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!