iPon Hírek

Bayonetta 2 megerősítve

Dátum | 2012. 09. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az eddigi információk alapján senki nem hitte volna, hogy lesz még valami a Bayonetta folytatásából, de most megérkezett a cáfolat egy teaser kíséretében. Az eredeti játékot többnyire szerették a kritikusok, de a pénztáraknál nem tudott igazán nagyot durrantani (meg nem bukott persze). A fejlesztő Platinum Games ettől függetlenül lelkesedett már akkor is a folytatás gondolatára.

PS3 és Xbox 360 tulajdonosok, ki kell oltsuk a csillogást a szemetekben, ugyanis a Bayonetta 2 kiadója nem más, mint a SEGA (első rész kiadója) régi vetélytársa, a Nintendo lesz. Ez nem meglepő módon azt jelenti, hogy a játék biz' Wii U exkluzívnak készül. Sikerült meglepniük mindenkit, az már biztos.

A fejlesztés élén ezúttal is a Platinum Games Yusuke Hashimotója van, így ha tervben van nálatok a Wii U beszerzés, nincs miért aggódnotok. Azt, hogy mit kezdenek a kontroller érintőképernyőjével és mennyire lesz a fejlesztés középpontjában, hogy minél inkább igazítsák az új géphez és annak irányítási lehetőségeihez, még nem tudjuk.

 

 
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Stormrage
2012.09.14. 14:27
es ahogy az elso resz, ez se jon pc-re
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DogTheDog
2012.09.14. 16:16
Helyes,az elsot is nagyon csiptem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. krisztian9...
2012.09.14. 16:49
Én törzsgyökeres pc-s vagyok már jó pár éve, de gondolkoztam mostanában, hogy ha kijön majd a következő generáció xbox/ps valamelyikre befizetek viszont ha most elkezdik a játék gyártók még egy 3. külön platformra is készíteni a játékokat... :x ez gáz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!