iPon Hírek

BC Rearmed vérfrissítés

Dátum | 2009. 06. 20.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Capcom bejelentette, hogy a Bionic Commando PSN-es és XBLA-s változatát kissé feltupírozza a játékosok visszajelzései alapján. A változtatások listája alapján elmondható, hogy a visszajelzések többsége abból állt, hogy "hol vannak a francos trófeák" vagy "ez túl nehéz ti hülye tuskók".

A Capcom Unity blog alapján tehát elmondhatjuk, hogy a játék kapott trófeákat, valamint a könnyű és normál fokozatot is átszabták, hogy azok tényleg olyan nehézségűek legyenek mint azt a nevük jelzi. Például ha most meghalunk a játékban, akkor ott kelünk fel ahol utoljára biztos talajt ért a lábunk vagy a legutóbbi checkpointnál. Igen, ez azt jeleni, hogy végtelen életünk lesz.


Az is lehetséges lesz, hogy újra kilőjük a kapaszkodó karunkat, ha észrevesszük ugrás közben, hogy túl hosszú a táv és nem érnénk el a célt. Ha falnak megyünk, már nem csapódunk le róla feltétlen és zuhanunk a biztos halálba, hanem miután eltrafáltuk még kivághatjuk magunkat a karunk segítségével. Ezen kívül lesz még pár bugfix. Akinek pedig eddig sem volt gondja a nehézséggel se aggódjon, hogy lebutítják a játékát, mert a hard és superhard mód teljesen érintetlen marad.

A PC verzió frissítéséről még egyelőre nem esett szó, ahogy arról sem, hogy konzolokra mikor érkezik a tapasz. Jó hír viszont, hogy a Capcom Unity alapján az update ingyenes lesz, nem pedig egy DLC keretében érkezik.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. sirpalee
2009.06.20. 23:01
VISSZA A HIRHEZ

Nehéz??? Simán végigtoltam, pár halállal az egész játékot egyhuzamban. Ezek ....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!