iPon Hírek

Bearanyozódott a Dragon Age

Dátum | 2009. 10. 26.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A BioWare siker várományos szerepjátéka 23-án végre aranylemezre került, már csak másfél hetet kell kibírnunk a PC és Xbox 360-as verziók megjelenéséig (november 3 US/6 EU). További jó hír, hogy az eddig 20-ára várt PS3 változat is ugyanebben az időpontban landol majd a boltok polcain.

Az örömteli bejelentés mellett még aznap lerántották a leplet az utolsó magunk mellé vehető karakterről is: Alistair, Sten, Morrigan, Wynne, Leilana és Zevran mellé kaptunk egy rőtszakállú, hordóhasú törpét (Sört ide! Erre inni kell!). Mélynövésű barátunk, Oghren a Kondrat harcos ház tagja, beházasodott egy kovács kasztbéli családba, ami alaposan megváltoztatta az életét, ám nemcsak a házassággal járó "élvezetekre" értendő eme változás... Branka (az asszony) feltalált egy új eljárást az olvasztási folyamatba, amivel beírta magát a törp törikönyvekbe. Nem sokkal ezután viszont váratlanul eltűnt Deep Roads sötétjébe, ahonnan egyébként az elmúlt időszakban csak úgy áramlottak a Sötét Fattyak (Dark Spawn). Oghren célja, hogy megtalálja és kiderítse mi végre hagyta őt ott...

                         


A türelmetlen szerepjáték rajongók csordáinak nyáltermelését tovább serkentvén, végre kitolták az oldalon futó mini-képregény utolsó lapját is, megtekintéséhez katt.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. rini
2009.10.26. 17:14
VISSZA A HIRHEZ

Várjuk szeretettel, legalábbis én várom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. thspo
2009.10.26. 17:18
mass effect 2-ig ennyi bioware-el be kell érnünk
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Hc Toxic
2009.10.26. 23:50
Hát videók alapján nekem nem jött be. Olyan Age of Conan koppintásnak tűnik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Magrathea
2009.10.27. 00:18
Hc Toxic: A kettőnek összesen három közös vonása van: szerepjátékok, mindkettő fantasy stílusú világban játszódik, véres. Slussz.

Az Age of Conan egy MMO, a DaO nélkülöz minden nemű multiplayer elemet, egy masszívan sztorira alapozó klasszikus single player RPG lesz, mint a nagy előd Baldur's Gate és társai.

Igaz a Conanban is van egy main sztori szál, de ettől még MMO és a kettő mélysége nem összehasonlítható. Ráadás: A Conanban csak kerülgetheted a városban az örömlányokat, a DaOban el is kaphatod a veled kalandozó két csini leányzó egyikét ha úgy tartja kedved (vagy az elf "herceget" ha valaki lánnyal nyomul).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Magrathea
2009.10.27. 09:19
Modderek álma: http://www.youtube.com/watch?v=ndrC34v83V8 (toolset trailer)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Hc Toxic
2009.10.27. 09:27
Hát én őszintén megmondom egyből az Age of Conan jutott róla eszembe még ha nem is egy kategória
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Magrathea
2009.10.27. 10:37
Megérkezett az első review a DaO-ról, az elkövető a PC Gamer magazin (207-es szám). A lap a 94%-os értékelésével az évtized RPG-jének titulálta a játékot. Hamarosan itt az iPonon is nagyító alá vesszük!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Zoe01
2009.10.27. 12:14
http://gameinformer.com/games/dragon_age_o.../05/review.aspx

Itt egy másik is. Ők 90%-ra értékelték. Szinte csak jó dolgokat írnak róla. Végre (a Demon's Souls mellett) egy igazán jó RPG. Már elő is van rendelve.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. rini
2009.10.27. 20:22
Én végig toltam a BG 1-2, az IWD 1-2 a küldetés lemezzel együtt és máig az egyik legjobb játék számomra. Engem nem a játék grafikája érdekel hanem a játék élmény, újrajátszhatóság, hogy mennyire tud lekötni. Még ma is évente legalább egyszer előveszem ezeknek a régi játékok valamelyikét. Természetesen örülnék ha ezek a régebbi játékok is támogatnák a mai felbontásokat, jó lenne egy ilyen javítás (halottam valami ilyesmit az ATARI felől), de hát eljárt felettük az idő. Ennek a játéknak kipróbáltam a karakter generálóját és meg kell mondanom csalódtam benne. Szerintem a BG2 de a Neverwintert is jobbnak(összetettebbnek) találtam ebből a szempontból. Ettől függetlenül nagyon várom, hogy kézhez kapjam ezt a játékot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!