iPon Hírek

Bedlam RPG - tisztelgés a Fallout, az XCOM és az FTL előtt

Dátum | 2014. 09. 26.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Bedlam című poszt-apokaliptikus RPG-ben (nem összekeverendő az azonos című FPS-sel, amelyről korábban itt írtunk) nehéz lenne nem észrevenni a Fallout, az XCOM és az FTL hatását. A darabban lesznek ellenséges frakciók: mutánsok, fosztogatók, kiborgok, MI-k és kegyetlen permahalál is. A Bedlamban egy brilliáns felfedezőkből álló klán utolsó tagját alakítjuk, a rejtélyes Mechanicot. A klán tagjai arról voltak híresek, hogy ők vezették a Dozer nevű guruló erődöket. Saját legénységünk lesz, melynek tagjainak parancsokat adhatunk a csatákban, ezen kívül a rendelkezésünkre álló alapanyagokkal és erőforrásokkal is gazdálkodnunk kell. Fejleszthetjük Dozerünket és utasokat szállíthatunk rajta, akiket meg kell védenünk. A permahalál miatt csak egyetlen esélyünk és egyetlen legénységünk lesz, hogy a Bysantine nevű metropoliszból elindulva átjussunk a Bedlam nevű lepusztult vidéken és megtaláljuk a legendák városát, az utópisztikus Aztec City-t. A körökre osztott harc gyors és brutális lesz, az egységeknek nem lesz fix támadási sorrendje, mi dönthetjük el ki mozog és mikor. A játékot úgy tervezték, hogy együltünkben végigjátszhassuk, de sokszor újrajátszható legyen, erről az ellenfelek és a pályákon lévő felfedezhető dolgok véletlenszerű elhelyezése gondoskodik. Ha sikeresen teljesítettük feladatainkat a végső nagy jutalmat annak függvényében kapjuk, hogy hány utasunk élte túl az utat, ezért nagyon oda kell figyeljünk, mert minden tettünk és minden döntésünk számít. Ha túléltük a kalandokat, megnyílik az új játékmód, amelyben a már jól felfejlesztett Dozerünkkel és legénységünkkel folytathatjuk a játékot. A permahalál ebben a játékmódban is érvényes lesz, és itt már több lesz a vesztenivalónk. A Bedlam, amelynek fejlesztői között ott van a Darksiders művészeti rendezője is egyelőre Kickstarteren keresi támogatóit, 130 000 dollárt szeretnének összegyűjteni a játék elkészítésére. Figyelem: az alábbi képgalériában nagyméretű animált gifek is találhatóak.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Szefmester
2014.09.26. 17:41
Érdekes, és várós, a fenti neveket ismerve. A képek, és gifek alapján még hangulata is lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Meteoreso
2014.09.26. 20:41
Mini wasteland 3
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. DogTheDog
2014.09.27. 20:18
Badlame
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Bloodx
2014.09.29. 15:02
"Ha túléltük a kalandokat, megnyílik az új játékmód, amelyben a már jól felfejlesztett Dozerünkkel és legénységünkkel folytathatjuk a játékot. A permahalál ebben a játékmódban is érvényes lesz, és itt már több lesz a vesztenivalónk."
Ha eddig is volt vegleges halal, akkor annal mi lehet a tobb vesztenivalo? Talan csatolni kell a bankkartyankat es minden Game Over-nel penzt von le?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.10.02. 06:34
Ne adj ötleteket a fejlesztőknek!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!