iPon Hírek

Beépített érintőpados billentyűzet a Brando-tól

Dátum | 2008. 03. 10.
Szerző | Gabriel
Csoport | EGYÉB

Némi túlzással talán azt is mondhatnánk, hogy a Brando új billentyűzete tudja mindazt, amit egy billentyűzettől el lehet várni, és még azt is, amit egyébként csak egy egértől - és teszi mindezt vezetékkel vagy vezeték nélkül, ahogy épp szeretnénk.


Sorban haladva, ami a "billentyűzet" kategóriájába sorolható képességeit illeti, rendelkezik egyrészt 11 gyorsbillentyűvel, amelyekkel egy gombnyomással hozzáférhetünk a böngészőnkhöz, e-mailjeinkhez és különböző multimédia-funkciókat is kezelhetünk (hangerő, lejátszás, stb.) - másrészt külön ki-be kapcsolóval is a kézi (de)aktiválhatóság érdekében.

Ami pedig az "egeret", annak képességeit értelemszerűen az érintőpad állítja rendelkezésünkre; aki tehát ezt jobban megszokta vagy kényelmesebbnek találja, mint a hagyományos egereket, vagy épp gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy fizikailag nem igazán tud egeret is elhelyezni a billentyűzete mellett, annak ez lehet a tökéletes választás.

Fizikai adottságait tekintve könnyű és karcsú (36 x 17,7 x 1,5 cm-s), négy AA elemmel - vagy épp USB-n keresztül - működtethető. Windows XP-vel, ME-vel, 2000-el és Vista-val egyaránt kompatibilis. $57 ellenében szerezhető be.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2009.01.29. 06:13
vissza a hírhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!