iPon Hírek

Befuccsolt Európában a Warrior Epic

Dátum | 2009. 12. 02.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az MMO kiadó GOA úgy döntött, hogy szemében könnyekkel, de december 21-én lelövi az európai Warrior Epic szervereket, lévén a játék nem teljesített igazán jól az öreg kontinensen. Az amerikai szerverek ettől függetlenül tovább élnek.

A Warrior Epic még májusban startolt, nagy ígéretekkel tolták ki, mint egy minőségi, ingyenesen játszható MMO-t. Sajnos hamar kiderült, hogy a játék még igencsak befejezetlen és kiforratlan. Fatális dizájn hibák voltak benne, pedig manapság már van hova tekintgetni, ha valaki tippeket akar ilyen fronton.

"Sajnos a készítők minden kiadást követő fejlesztése, javítgatása ellenére sem növekedett arra a szintre a játékos létszám, mint amiben reménykedtünk" - olvashatjuk a GOA hivatalos álláspontját. Forrásait inkább a Warhammer Online, a League of Legends és a Pangya támogatására fordítja. Az érintett játékosok hamarosan számíthatnak egy érzelmes e-mailre, amiben megköszönik az eddigi részvételt, mi több, kárpótlásul még egy "loyalty package"-et (hűség csomag) is kapnak.

                         

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Mav063
2009.12.03. 00:55
már nem ezért vagy azért, de a videó alapján nem csodálom hogy befuccsolt a dolog. és mi lehet az a loyalty package? "nesze semmi, fogd meg jól" ?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. KBB
2009.12.03. 08:40
Gondolom kapsz egy marék tűzijátékot, amit ellőhetsz az utolsó napon ingame
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!