iPon Hírek

Bejelentették a 2014-es BAFTA videojáték kategóriájának jelöltjeit

Dátum | 2014. 02. 12.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A British Academy of Film and Television Arts, azaz a BAFTA bejelentette videójátékos díjainak idei jelöltjeit. A 43 játékot tartalmazó listát a Naughty Dog által készített The Last of Us vezeti, amely a 17 kategória közül tízben kapott jelölést. A következő a Rockstar-féle Grand Theft Auto 5 kilenc jelöléssel, ezt követi a Media Molecule által fejlesztett Tearaway nyolccal. Az Assassin's Creed 4: Black Flag, a BioShock Infinite, a Super Mario 3D World, a The Stanley Parable és a Papers, Please mind 4-4 jelölést kapott. A többi jelölt között olyan játékok szerepelnek, mint a BADLAND, a Beyond: Two Souls, a Brothers: A Tale of Two Sons, a DEVICE 6, a Tomb Raider, a Ni No Kuni: Wrath of the White Witch, a Battlefield 4, a Forza Motorsport 5, a Gone Home, a Gunpoint, a LEGO Marvel Super Heroes és a The Room 2. A BAFTA Games Awards díjátadó ünnepséget március 12-én fogják megtartani Londonban. A házigazda ismét az a Dara O'Brian komikus lesz, aki immár hatodik éve vezeti a műsort. Az eseményt a Twitch élőben fogja közvetíteni. A jelöltek és kategóriák teljes listáját itt tudjátok megtekinteni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Trevize198...
2014.02.12. 18:43
Sztoriban és legjobb játékban nincs ott a Bioshock: Infinite. A legjobb játékot még talán megérteném, de sztoriban nincs jelölve? Ez valami hülye vicc? Nem hogy jelölve kéne lennie, hanem nyernie is kéne. Ez is annyira komolyan vehető díj lehet amivé az Oscar vált az utóbbi időben. Shame.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. DogTheDog
2014.02.13. 11:30
Vitatnam,hogy sztoriban nyernie kellene,de a nem jelolest abban a kategoriaban tenyleg nem ertem.A Stanley Parable jelolve lett a legjobb sztorinal,pedig igazan nincs is tortenete.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. m76
2014.02.13. 11:51
Nekem nem tetszett az infitie sztoria. gyakorlatilag beáldozták a sztorit azért, hogy a végén dobhassanak egy csavart. Mert az előtt szinte semmit nem lehet a sztoriról megtudni, pont azért mert bármit tudnál már nem lenne váratlan a csavar a végén.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Resike
2014.02.17. 02:07
Strategy & Simulation:
Surgeon Simulator 2013

WHAT?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!