iPon Hírek

Bejelentették a Red Dead Redemption 2-t

Dátum | 2016. 10. 19.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Az elmúlt napokban a Rockstar több képet is felrakott Twitterre, ami alapján egyértelműen lehetett következtetni arra, hogy a következő játékuk a Red Dead Redemption folytatása lesz. Nem is vártak tovább a hivatalos bejelentéssel: az új rész egész egyszerűen csak a Red Dead Redemption 2 nevet kapta, és 2017 őszén jelenik majd meg Xbox One-ra és PS4-re.
A PC-s változatról egyelőre semmilyen hír nincsen, de mivel már az első rész esetében is követeltek egy portot a rajongók (amiből végül nem lett semmi), vélhetőek a Rockstar ezúttal már nem hagyja ki. Tippünk szerint a Grand Theft Auto V-höz hasonlóan a PC-s verzió valamikor később jelenik majd meg - erre a GTA V esetében egy évet kellett várni. Ezen kívül semmi mást nem tudunk a játékról. Illetve mégis: annyi kiderült, hogy a GTA V-höz hasonlóan ez is kap majd egy méretes multiplayer részt, így pedig már értelmet is nyer az internet népének reggeli felfedezése, miszerint a Rockstar szépen-csendben lefoglalta a RedDeadOnline.com domain címet. Nem csoda, hogy tovább folytatja ezt a vonalat a stúdió, hiszen a GTA Online a játék megjelenése óta rengeteg pénzt hozott. A fent látható, már logóval is ellátott kép előző változatának megjelenése óta (amin még csak a hét ember volt látható, logó nélkül) egyébként a Rockstar részvényeinek értéke azonnal megnövekedett 5,5%-kal.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. gibdj
2016.10.19. 12:18
Az előző kapcsolódó cikk thumbnail-jét figyelembe véve gratulálok a választáshoz (nem is tudom kinek kellene), ötletes.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Ashface
2016.10.19. 12:48
A GTA V még mindig az egyik kedvenc, megérte rá várni. Kár hogy ez még nem jutott el PC-re. De ha a 2-nek csinálnak pc-s verziót, biztos megéri majd várni rá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!