iPon Hírek

Belkin n52te SpeedPad

Dátum | 2007. 10. 05.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | IT VILÁG

A Belkin a Razerrel együttműködve kifejlesztette az n52te SpeedPad névre hallgató különleges játékvezérlőt, amely 15 programozható gombbal, külön memóriával és a Razer szoftverével próbálja elnyerni az igazán megszállott profi játékosok kegyeit. A Belkin korábban is jelen volt a piacon hasonló szerkezettel, amely Nostromo n52 gamepad  névre hallgatott, ám a vállalat a nagyobb siker reményében kifejlesztette a termék utódját, az n52te SpeedPad-et.


Az n52te a Razor Synapse szoftverét használja, amely lehetőséget nyújt három különböző billentyűzetkiosztás elmentésére, amelyeket a készülék a saját memóriájában tárol, így bármikor bárhol elérhetjük az elmentett beállításainkat anélkül, hogy szükség lenne a szoftverre. Az n52te 15 programozható gombbal büszkélkedik, a gombok funkcióit 3 profilban tárolhatjuk, így mindig az adott játéknak megfelelő kiosztást használhatunk. A gombok "Razor kék" háttérvilágítással rendelkeznek, a pad tartalmaz egy eltávolítható joystick-ot is. Az n52te csuklótámasza rendkívül jól ki van párnázva, valamint állítható is, így kényelmesen beállíthatjuk igényeinknek megfelelően.

A Belkin termék menedzsment részlegének alelnöke, Chris McGugan az alábbi nyilatkozatot tette a termékkel kapcsolatban: "Együttműködésben állunk a Razerrel, aki a játékos társadalom körében egy rendkívül jól ismert gyártó, a vállalat ideális és tapasztalt partner az n52-es fejlesztéséhez." " Folyamatosan figyeljük a játékosok visszajelzéseit, és ezeknek megfelelően fejlesztjük tovább az n52-est."

Az eredeti n52-es pad FPS játékosok számára készült, ám az n52te már nem csak az FPS, hanem az MMORPG és az RTS játékosok csoportjait is célba veszi. A Belkin n52te SpeedPad vádhatóan november folyamán válik elérhetővé, az eszköz 69.99 dolláros árral rendelkezik majd, ami hozzávetőlegesen 13.000 forint körüli összeget jelent.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2007.10.05. 17:29
A Belkin a Razerrel együttműködve kifejlesztette az n52te SpeedPad névre hallgató különleges játékvezérlőt, amely 15 programozható gombbal, külön memóriával és a Razer szoftverével ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2007.10.25. 09:35
(Vendég_Alma_* @ 2007 Oct 25, 06:25) [snapback]6536[/snapback]
Hello!
Gondolom a balkezesekre megint nem gondoltak!!!
Vagy?

http://www.belkin.com/pressroom/releases/u...04_07n52te.html
Sajnos nem, legtöbb gyártó úgy van vele, hogy nem éri meg
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!