iPon Hírek

Bellperre 316L - testreszabhatóság mindenek felett

Dátum | 2014. 07. 01.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Bellperre neve korábban is csak luxustelefonok esetén merült fel, és most sincs ez másként. A vállalat újdonsága több okból is csak egy nagyon szűk réteg figyelmét fogja felkelteni. Azokra a vevőkre pályázik a Bellperre, akik egyrészt megtehetik, hogy több ezer dollárt költenek az új telefonjukra, másrészt nem igazán igénylik a modern okostelefonok nyújtotta rengeteg lehetőséget, beérik egy egyszerűbb készülékkel is.
A Bellperre 316L-en a Series 60 (Symbian) operációs rendszer van jelen, amit meglehetősen régen láthattunk friss köntösben. A készülék megjelenítője 2,2 hüvelykes, és ehhez 320 x 240 képpontos felbontás kapcsolódik, ami kellően éles végeredménnyel jár. Itt nem beszélhetünk érintésvezérlésről, mindent a billentyűzet és az oldalsó kezelőszervek használatával lehet majd végrehajtani. Egy kamerája van, ami 5 megapixeles fényképek és VGA videófelvételek készítésére lesz alkalmas. Ezt akár sötétben is munkára lehet fogni, ugyanis van egy LED-es villanó mellette. A kapcsolati lehetőségei egészen jók, ugyanis akad benne 3G HSDPA modem, Bluetooth modul, GPS vevő és még FM rádió is. Az akkumulátor kapacitását nem hozták nyilvánosságra, de az kiderült, hogy a feltöltést követően 5 órán át lehet majd vele szakadatlanul telefonálni. A Bellperre 316L 111 x 45 x 11,2 milliméteres térfogattal és 135 grammos tömeggel büszkélkedhet.
Mivel itt az egyediségre fektettek nagy hangsúlyt, így egy külön konfigurálót is létrehoztak mellé, ami egyszerűvé és átláthatóvá teszi a megfelelő megjelenésű 316L összeállítását. Az eszköz széleskörű variálhatósága már rögtön az első lépésnél kezdetét veszi. A telefon házát öt különböző anyag boríthatja, kiválasztható erre a célra sárga- vagy rózsaarany, illetve polírozott, szálcsiszolt, valamint fekete PVD bevonatos acél is. Miután megvan az alap, következhet a hátlapon található márkajelzés, ami egyúttal a kamerát is szegélyezi. A fentebb felsorolt anyagokból lehet itt is választani, és hasonló a helyzet a gombsornál is, bár ez utóbbi esetében a szálcsiszolt kezelésű acéllal már nem lehet számolni. A bőrrel bevont felületek is meglehetősen nagyok a Bellperre-n, és ilyen tekintetben aztán tényleg csak a képzelőerő szab határt a választáskor. Összesen hat különböző egzotikus állat bőre között lehet nézelődni, és a különböző opciókon belül is rengeteg eltérő árnyalatból tud a leginkább megfelelőre rábökni az érdeklődő. Mivel a világ minden tájáról várják a rendeléseket, ezért a feliratok terén is meg lehet adnia a vásárlónak, hogy neki melyik „fekszik” a legjobban: angol, arab vagy esetleg a cirill jöhet itt szóba. Ha mindez megvan, akkor a végén még egy tetszőleges feliratot is lehet gravíroztatni a kijelző alá, ami szintén több színben pompázhat.
Minden Bellperre 316L összeszerelése kézzel történik, ami ilyen variálhatóság mellett egyáltalán nem meglepő. A Bellperre egyébként azt ígéri, hogy hamarosan olyan készüléket is lehet majd választani, amelyen már az Android operációs rendszer fog szolgálatot teljesíteni. Remélhetőleg a luxus köntösbe egy felsőkategóriás képességekkel rendelkező modellt fognak beöltöztetni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. asdsa
2014.07.01. 16:54
Egy ilyet elfogadnék karácsonyra
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. reklamszem...
2014.07.02. 11:53
Sztem vérgagyi, 100% külcsíny 0% belbecs.
A régi kínyaji giccsparádé cserélhető elő/hátlapos nokijákra emlékeztet.
Vajon ennek is lekopik a széle?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!