iPon Hírek

Belsős lesz a Sucker Punch

Dátum | 2011. 08. 02.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sony felvásárolta az inFamous és a Sly Cooper fejlesztőjét, a Sucker Punch stúdiót. Az amerikai csapat, akik már több mint 10 éve csinálnak PlayStation exkluzív címeket, mostantól része lesz a Sony Computer Entertainment Worldwide Studios-nak, olyan fejlesztők közé emelkedve, mint a LittleBigPlanetért felelős Media Molecule, vagy az Uncharted-et készítő Naughty Dog.

"A Sucker Punch Productions az egyik legnagyobbra becsült fejlesztő stúdió az iparban és nagyon élveztük az együttműködést velük az elmúlt 12 évben" - írta az SCE Worldwide Studios feje, Shuhei Yoshida. "Rendkívüli örömmel üdvözöljük őket hivatalosan is az SCE családban."

"A stúdió hozzáadása az SCE WWS-hez szüntelen elhivatottságunkat mutatja afelé, hogy világszínvonalú játékélményt nyújtsunk a PlayStation platformon. A PS3 történetének egyik legsikeresebb exkluzív szoftversorozata, a hihetetlen változatosság és az innovatív tartalmak a PlayStation Vita konzolon mind azt mutatják, hogy még rengeteg mindennek néznek elébe vásárlóink az idén."

A Sucker Punch hasonlóan lelkes, hogy végre ők is belső stúdiók lettek: "Tudni fogjuk, merre tartsunk. Talán a Sonyval együtt fogjuk folytatni" - nyilatkozta korábban a stúdió feje, Bruce Oberg. "Remek a kapcsolatunk velük. Imádjuk a PlayStation platformot. Nem hazudok, mikor azt mondom, hogy igazán brutális technológiai platformot adtak nekünk, amivel dolgozhatunk."

"A támogatás és a marketing, meg a hozzánk való viszonyulásuk tették lehetővé, hogy olyan játékot csináljunk amit mi elképzeltünk. A kapcsolatunk fantasztikus volt mindvégig amíg Sly Coopert fejlesztettünk és később is mikor az inFamoust alkottuk meg."

A korábban független stúdió már nem birtokolja az InFamous jogait, de ők úgy fogalmaztak, hogy ez egy valóban kicsi ár a szabadságért, hogy olyan játékokat csináljanak, amilyet akarnak.
 


Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Xeon
2011.08.02. 23:26
Hmm a film látványos volt a játékokat nem ismerem, de ha olyasmik, mint a film akk lehet bekéne szereznem egy PSt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. jzsgbr
2011.08.03. 01:05
Elírás a címben: "Suncker" <Köszönjük, hogy szóltál! Javítva! - Pacman>
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Mike69
2011.08.03. 03:27
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. smate1990
2011.08.03. 08:39
a cikkben pedig Uncherted van írva, de ha nem tévedek az Uncharted
"...Molecule, vagy az Uncherted-et készítő ..." <Ennyi elütés után már megérdemlek egy írásbeli megrovást! Köszi, hogy szóltál! - Pacman>
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. serif91
2011.08.03. 09:51
kár hogy csak ps-re lesz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Gamedavid
2011.08.03. 13:08
<Este 10 után nem dolgozom ezen túl! - Pacman>
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!