iPon Hírek

Bemutatkozik a Crytek új multiplayer aréna-játéka

Dátum | 2014. 05. 23.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A Superannuation már többször megszellőztette, hogy a Crytek egy új, aréna-multiplayer játékon dolgozik. A napokban több forrás is azt mondta, a játék egy MOBA lesz, most azonban megkaptuk a hivatalos bejelentést, és úgy tűnik, hogy nem az - vagy legalábbis nem a klasszikus értelemben. Az Arena of Fate néven futó játékban 5 az 5 elleni harcokat kell majd megvívni egy rakás választható karakterrel - úgy, mint Hasfelmetsző Jack, Frankenstein, vagy Münchausen báró (aki amúgy fel is tud támadni). Az egyes karakterek a stílusuknak megfelelően közelharcban, vagy lőfegyverekkel szállhatnak szembe egymással (esetleg egyszerre mindkettővel). A Crytek Black Sea vezetője, és egyben a játék főtervezője, Vesselin Handjiev elmondta, olyan dolgokat képzeljünk el, mint hogy Jeanne d'Arc és Robin Hood összefog, hogy levadásszák Piroskát. "Az ikonikus karaktereken túl azonban a célunk egy olyan játék elkészítése, amit könnyű megtanulni, de rendelkezik mélységekkel". A játék első, korai zárt bétatesztje már a nyáron elkezdődik, a résztvevők visszajelzéseire pedig nagyon kíváncsi a Crytek, ugyanis ezek alapján szeretnének majd továbblépni a fejlesztéssel. A játék amúgy természetesen a legújabb CryEngine-t használja.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Kerty
2014.05.23. 10:15
de minek? még egy moba....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. dbelam Kerty
2014.05.23. 11:09
Ha csak még egy moba lesz, akkor kár, de ha próbálnak valami újat mutatni, akkor csak hajrá
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. madcaptain
2014.05.23. 16:45
Mar Varom a Disney-s Moba-t ahogy Miki Eger lenyomja az Oroszlanykiralyt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Beatmad
2014.05.23. 19:25
Ezek a klasszikus moba játékok engem valahogy nem tudnak lekötni 2 nap alatt megunom, pedig próbálkoztam a "nagy nevekkel", talán még a smite-ot majd kipróbálom vagy majd ezt ami kicsit túlmutat azon hogy kicsit előre-kicsit hátra ezer job vagy bal klikk
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. skripton Beatm...
2014.05.23. 20:48
Na a Smite-ot nagyon ajánlom neked! Ha eddig nem jöttek be a "felülnézetes", "kattintgatós" mobák, akkor ez elnyerheti a tetszésedet :] Engem is ez a játék fogott meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!